Laitatko konjakkiin/calvadokseen vesitipan kuten viskiin on tapana laittaa?
Kommentit (9)
En missään nimessä. Noin jaloja juomia ei sotketa mihinkään muuhun.
Tärkeintä on se alkuperäinen aromi.
Jos et voi juoda niitä ilman sekoitusta, älä tuhlaa rahojasi noihin.
Kahvi sopii seuraksi ja joillekin myös maistuu tummasuklaa samalla.
Juobboi kirjoitti:
Ei minulla tuollaisia tapoja ole. Ykkösellä kurkusta alas vaan.
Itsellä sama ja vielä nenästä kiinni pitäen. Tai sitten colan kanssa.
Laitan calvadoslasin pohjalle palan tummaa sokeria, muistona yhden nuorena tapaanani, calvadosta valmistavan normandialaisperheen tavoista.
Kaipa siihen vettäkin voi lirauttaa, mikä estää.
Laitan vähän vettä mukaan. Ei pala nielu. Hyvää on.
Mä juon noi keltasen jaffan kanssa. Opin sen tavan ranskan kuninkaalta ja kotlannin ylämaan reiviltä.
Kyllä voi, katso vaikka https://www.remymartin.com/uk/how-to-drink-cognac/
Itse laitan teelusikallisen vettä, avaa aromit paremmin.
Joo, laitan hieman vettä joukkoon, vaikka olisi kuinka kerettiläistä. Sellaisenaan hienoimmat vivahteet peittyvät alkoholin poltteen alle, mutta lantraus nostaa aromit esiin.
Voisin kuvitella, että tässä on vaihtelua, kuinka paljon alkoholi limakalvoja polttaa ja makuaistia turruttaa.
Konjakkiin kuuluu ehdottomasti banaanilikööri ja cola-juoma - omnomnomnom-nom vaaan!!!
Ei minulla tuollaisia tapoja ole. Ykkösellä kurkusta alas vaan.