Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Ruokavinkit jakoon
Kiva kokki
02.08.2019 |
Näitä aloituksia on toki ollut ennenkin, mutta aloitanpa taas uuden ketjun liittyen arkiruokaan ja lähinnä ruoan paljastamiseen.
Pakastaako kukaan kypsennettyä lihaa ja kanaa annosrasioissa? Maustatteko lihan kypsennysvaiheessa? Miten jäähdytätte sen ennen pakastusta? Miten sulatatte sen?
Vielä kun annatte parhaat vinkkinne ”lisää vain kypsennetty jauheliha” -ruoista, olen kiitollinen :)
Ja ei, en tavoittele Michelin -tähtiä, vaan helppoa ja taloudellista arkiruokaa. Viikonloppu on asia erikseen, silloin voi hifistellä.
Kiitos ja hyvää ruokahalua!
Kommentit (2)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
PAKASTAMISEEN :D