Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ruokavinkit jakoon

Kiva kokki
02.08.2019 |

Näitä aloituksia on toki ollut ennenkin, mutta aloitanpa taas uuden ketjun liittyen arkiruokaan ja lähinnä ruoan paljastamiseen.

Pakastaako kukaan kypsennettyä lihaa ja kanaa annosrasioissa? Maustatteko lihan kypsennysvaiheessa? Miten jäähdytätte sen ennen pakastusta? Miten sulatatte sen?

Vielä kun annatte parhaat vinkkinne ”lisää vain kypsennetty jauheliha” -ruoista, olen kiitollinen :)

Ja ei, en tavoittele Michelin -tähtiä, vaan helppoa ja taloudellista arkiruokaa. Viikonloppu on asia erikseen, silloin voi hifistellä.

Kiitos ja hyvää ruokahalua!

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
02.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

PAKASTAMISEEN :D

Vierailija
2/2 |
02.08.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla