Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Minkä merkkistä olutta ja mitä makkaraa "kaljaa ja makkaraa syövät ihmiset" yleensä käyttävät?

Vierailija
21.07.2019 |

Miten on?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
21.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikka Koff ja Hiillos-makkara. Mutta tämähän on makuasia. Yhtä hyvin vois olla vaikka Sol ja Kabanossi.

Vierailija
2/7 |
21.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Atrian Wilhelm originelli keitettynä tai grillattuna ja pakastimessa jäähdytetty Fosters toimii joka kerta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
21.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lapin Kulta, Foster's, en usein juo olutta mutta kesällä saunan jälkeen kevyet lagerit menee. Grilliin ihan perus jauhomakkaroita Hiillos, Camping, Wiljami tai HK:n Sininen. Semmoiset oikein lihaisat kalliimmat makkarat sopii paremmin oikeaan ruuanlaittoon kuin grilliin. Grillimakkara ei kaipaa lisukkeeksi kuin sinapin ja vihreän salaatin

Vierailija
4/7 |
21.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karhu ja Huilun tuhti

Vierailija
5/7 |
05.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olvi III lyhytkaulasessa lasipullossa.

Vierailija
6/7 |
05.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perlenbacher A-olut 1,49 Lidl:stä. Makkaraksi

sopii mikä vain.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
05.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parempia saksalaisia vehnäolusia Bayerista tilaten ja kauppahallista sitten erilaisia wursteja, joskin isoissa cittareissa on myös hyvöt valikoimat nykyään.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi kolme