Miksi ravintola-alalla noudatetaan huonosti työehtosopimuksia?
Jatkuvasti työvuorolistat myöhässä, painostetaan ylitöihin, tiuskitaan muille ja kielletään pitämästä taukoja.
Kommentit (4)
Yleensä pomo keittiössä on ylimielisin ihminen koskaan joka luulee, että muilla ei ole elämää kun kerran kävi italiassa työssäoppimassa paikassa , jonka intialaiset kokit nukkui keittiössä. Lisäksi mitään ei suunnitella. Toki tupakalla saa käydä milloin vain , mutta esim. vessa tai pikainen syöminen on laiskuutta :D
Vierailija kirjoitti:
Yleensä pomo keittiössä on ylimielisin ihminen koskaan joka luulee, että muilla ei ole elämää kun kerran kävi italiassa työssäoppimassa paikassa , jonka intialaiset kokit nukkui keittiössä. Lisäksi mitään ei suunnitella. Toki tupakalla saa käydä milloin vain , mutta esim. vessa tai pikainen syöminen on laiskuutta :D
Meillä olisi saanut käydä tupakalla sillä ehdolla, että röökille mennessä olisi pitänyt vaihtaa siviilit päälle ja pois tullessa käydä suihkun kautta, vaihtaa puhtaat alusvaatteet ja harjata hampaat, sitten vasta olisi saanut laittaa työvaatteet päälleen. Pomoa v-tutti, koska joku oli kieltänyt siltä tupakoinnin - sikäli hassua, että baarijatkoilta sai tulla täydessä kännissä töihin, mutta tupakasta ei saanut edes keskustella...
Terveisiä Jonille!
Ravintolaan kai pääsee kuka tahansa töihin.
Taukohan on työvuorojen välissä oleva aika, joka vietetään kapakassa!
.
Aloituksen on pakko olla provo...