Kumpi nyt on oikeassa? Uusi naisystävä paistanut kolme kertaa 300g kanasuikalepaketista
Jättää sen paketin avattuna mällit reunoilla jääkaappiin ilman mitää suojaa odottamaan seuraavaa paistokertaa. Ei kuulemma jaksa paistaa kaikkea vaan paistaa aina sen minkä syö.
Minä paistaisin heti kaikki.
Kommentit (28)
Syytä olisi olla muovipussissa. Sinä siis sen suhteen oikeassa.
Pitäisi ainakin laitraa rasiaan ja kolme kertaa on liikaa. Liian pitkä säilyvyysaika
Minä paistan 800g broilerinfileistä vain puolet kerrallaan, koska se on pahaa lämmitettynä. Kastikkeessa tms menee.
Laitan loput rasiaan ja käytän viimeistään seuraavana päivänä
Ilman muuta ne pitäisi paistaa kerralla. Nehän alkavat pilaantua, kun paketti on avattu. Jos tätä ei millään voi tehdä, on siistimpää toki siirtää loput johonkin kannelliseen rasiaan.
Ei tuossa ole mitään järkeä paistaa useampaa kertaa. Aivan älytöntä touhua!
Totea sille, että saa MRS-bakteerin tai salmonellan tuota menoa niin alkaa paistaminen viehättää.
Energian tuhlausta paistaa annos kerrallaan ja ällöttävää jättää pierun hajuisia lihapaketteja avonaisena jääkaappiin.
Hyi.. kuulostaa likaselta touhulta. Onko muutkin paikat aivan sotkussa?
Hyi,ei ne säily kun ilmatiivis pakkaus on avattu.
Laitan osan mainaadiin ja suojaan, ettei raakaa kanaa joudu jääkaappiin. Vaikka Marinon, niin paistan sen viimeistään seuraavana päivänä. Ei se suojakaasuton ja suolaton raaka kana säily. Kyllä tuollaista saa ja pitää kritisoida.
Hyi yök. Ja sitten ne basillit leviää ympäri kaappia ja käsiin kun jotain sieltä ottaa...
Vierailija kirjoitti:
Säilyy ainakin paremmin paistettuna, mutta ei kai tuossa muuten mitään väärää ole, jos tykkää.
Minusta kyllä olisi helpompaa paistaa kaikki kerralla ja sitten lämmittää mikrossa sitä mukaa kun syön.
Proteiinia ei tule kuumentaa mikrossa
Vierailija kirjoitti:
Totea sille, että saa MRS-bakteerin tai salmonellan tuota menoa niin alkaa paistaminen viehättää.
No jos sinne on jostain käsittämättömästä lähteestä päässyt MRS tai salmonella niin kyllä ne siitä ekasta paistosta jo saa. Ihan tavallisia pilaantumisbakteereita siellä on.
AP, nainen ei tn ole ikinä tuosta sairastunut, joten tuskin saat häntä tapojaan muuttamaan. Katsot vain ettet sinä siitä syö, sinulla voi olla herkempi vatsa ja voit sairastua helpommin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Totea sille, että saa MRS-bakteerin tai salmonellan tuota menoa niin alkaa paistaminen viehättää.
No jos sinne on jostain käsittämättömästä lähteestä päässyt MRS tai salmonella niin kyllä ne siitä ekasta paistosta jo saa. Ihan tavallisia pilaantumisbakteereita siellä on.
AP, nainen ei tn ole ikinä tuosta sairastunut, joten tuskin saat häntä tapojaan muuttamaan. Katsot vain ettet sinä siitä syö, sinulla voi olla herkempi vatsa ja voit sairastua helpommin.
"Suurin riski saada ESBL-bakteeri on siipikarjanliha. ESBL-bakteereita on löydetty Suomessa 22 prosentissa broilerinlihapaketeista ja hyvin satunnaisesti naudoista ja sioista. EU:ssa määrä on huomattavasti isompi, eli broilerin lihasta keskimäärin 57 % sisältää bakteeria, Belgiassa huimat 100 prosenttia.
Riski saada ESBL-tartunta on kuitenkin pieni, koska kuumentaminen yli 75 asteeseen tuhoaa bakteerin. Hyvä hygienia keittiössä ja ahkera käsienpesu ehkäisevät myös tehokkaasti tartuntoja."
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/03/12/superbakteerit-yleistyvat-pita…
Syön nuo kaikki kerralla. Pitäisi olla molemmille oma paketti.
Säilyy ainakin paremmin paistettuna, mutta ei kai tuossa muuten mitään väärää ole, jos tykkää.
Minusta kyllä olisi helpompaa paistaa kaikki kerralla ja sitten lämmittää mikrossa sitä mukaa kun syön.