Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kun kalastatte pohjois-norjassa ruijanpallasta

Vierailija
03.07.2019 |

Miten valmistatte sen?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
03.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valmistamalla siitä aterian.

Vierailija
2/9 |
03.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kalastan sen valmiiksi savustettuna ja fileoituna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
03.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten valmistat sen aterian?

Ap

Vierailija
4/9 |
03.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Savupallasta on usein joulupöydässä, kait noin se on parhaimmillaan.

Vierailija
5/9 |
03.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuin kampelaa.

Sinccis

Vierailija
6/9 |
03.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaalea liha vai punainen? Rasvaisuus?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
03.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kampelahan on vaaleaksi kalaksi melko rasvaista, joten kovalla tulella nopea kypsennys / savustus. 

Aina kuitenkin kala valmistetaan niin, ettei se pääse kuivumaan. 

Se, että osaa tehdä sen oikein on kokin silmässä!

Sinccis

Noin suurempia ohjeita ei osaa antaa, mutta rasvaisemmat kalat antaa enemmän anteeksi.

Vierailija
8/9 |
03.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vaalea liha vai punainen? Rasvaisuus?

Se on vaaleaa se liha ja rasvaton.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
03.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kampelahan on vaaleaksi kalaksi melko rasvaista, joten kovalla tulella nopea kypsennys / savustus. 

Aina kuitenkin kala valmistetaan niin, ettei se pääse kuivumaan. 

Se, että osaa tehdä sen oikein on kokin silmässä!

Sinccis

Noin suurempia ohjeita ei osaa antaa, mutta rasvaisemmat kalat antaa enemmän anteeksi.

Ruijanpallas on kampelakala mutta se ei ole kampela.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi yhdeksän