Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kotimartat auttakaa!

Vierailija
02.07.2019 |

Ostin juhlia varten vakuumipakattua graavi- ja kylmäsavulohta (piti tehdä lohimoussea). Nyt kuitenkin juhlat peruuntuivat, voiko tuollaisia pakastaa? Vai ovatko ne kertaalleen jo pakastettuja ennen kauppaa?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
02.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt joku hygieniapassitaituri apua! 😅

Vierailija
2/8 |
02.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niissä tulee olla maininta jos on tehty pakasteesta, joten ei ole, mutta botulismiriski silti noiden kanssa aina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
02.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niissä lukee, jos on pakasteena säilytetty. Jos on, niin voit tehdä niistä piirakkaa tms ja pakastaa sen. Ei ole mousse, mutta eipähän mene hukkaan.

Vierailija
4/8 |
02.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisko syöminen vaihtoehto?

Vierailija
5/8 |
02.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syöminen on toki vaihtoehto, mutta niitä on melkomoinen läjä, osalle pitää keksiä muuta päänmenoa!

Vierailija
6/8 |
02.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Graavin kalan voi ainakin pakastaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
02.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse pakastin jouluna kylmäsavulohta, ja hyvää oli sulatettuna. Kannattaa sulatusvaiheessa avata paketti ja niin ei botuliinia ala muodostua.

Vierailija
8/8 |
02.07.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä perusruokiin: kiusausta, kastiketta pastalle ja perunalle, kalakeittoa jne.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme yksi