Millainen paistoastia suurelle kastikemäärälle?
Miten teette esim. 1+ kg jauhelihaa tai vaikka kanaa sisältävän kastikkeen, kun eihän se mahdu paistinpannulle? Vai käristättekö lihat kattilassa? Ja jos, niin millainen kattila olisi siihen hyvä? En viitsisi monessa osassa tehdä. Olisi kiva tietää (ja saada vinkkejä) miten todella suurissa perheissä ruuanlaittoastioiden koko riittää?
Kommentit (11)
Jauhelihan ruskistuskin? Miksihän oon aina luullut, että pannussa pitäis käristää. Kiitos!
Ahaa.. kastikkeet valuu jo, ja paistoastiaa vailla ollaan, no niih.
10l muoviämpärissä teen isot kastikkeet ja paistit.
Joo, isompi määrä vaatii isomman pannun. Yllättäen?
Vierailija kirjoitti:
Jauhelihan ruskistuskin? Miksihän oon aina luullut, että pannussa pitäis käristää. Kiitos!
Jos olet noin yksinkertainen, niin jätä kokkaus suosiolla muille.
Pakistan kahdessa erässä ja siirrän paistetut uunivuokaan. Käka loppuhaudutus uunissa. Toki mulla on 2,4 l patakin.
Mulla on iso kasari, mutta joskus olen ruskistanut lihan kattilassa.
Isompi wokki-mallinen paistinpannu.
Vierailija kirjoitti:
Isompi wokki-mallinen paistinpannu.
Minullakin on iso wok, ja sillähän noita sooseja tulee tehtyä.
Kattilassa kastikkeet tavataan tehdä.