Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Melkein 4kg lohta pakastimessa, mitä kaikkea tekisitte? Uusia ideoita kiitos!

Vierailija
25.04.2019 |

No otsikossa se tulikin, antakaapa vinkkejä! Näitä meillä on aika usein: uunilohta, graavilohta (nytkin on suolaantumassa), paistettua lohta ja lohikeittoa. Ajatus lyö tyhjää, mitä muuta? :D

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
25.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohipasta, lohikiusaus, lohi-pinaattilasagne?

Vierailija
2/21 |
25.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

soijasoosi,inkivääri,seesami-öljy...höyrytys.

unohda ne suola-pippuri-sitruuna ja uunissa 1h kuivat kalat jotka menee roskiin samantien.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
25.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lohipasta, lohikiusaus, lohi-pinaattilasagne?

Kiitos, miksi ihmeessä en ajatellut esim. tuota lohipastaa! :D Ap

Vierailija
4/21 |
25.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

soijasoosi,inkivääri,seesami-öljy...höyrytys.

unohda ne suola-pippuri-sitruuna ja uunissa 1h kuivat kalat jotka menee roskiin samantien.

Ei me uunilohta tuntia uunissa pidetä, puoli tuntia ihan max. joskun 20min jos on pienempi file kysymyksessä. Lohi saa olla vähän medium. Ap

Vierailija
5/21 |
25.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

https://yhteishyva.fi/reseptit/aasialaiset-lohinyytit/recipe-21546

tai sitten voitaikinakuoreen pikkusilppua ja teet ikäänkuin joulutorttuja,tuorejuustoa kaveriksi sinne siään

sitten tietewnkin sushia

lohipiirakkaa

Vierailija
6/21 |
25.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Graavilohta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
25.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Graavilohta

Aloituksen lukeminen unohtui ennen vastaamista?

Vierailija
8/21 |
25.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ceviche? Tai sellainen hawaijilainen poke bowl.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
25.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teriyakilohi on oma uusi suosikkini. Mutta olenkin nyt hurmaantunut japanin mauista.

Vierailija
10/21 |
25.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohta ei pidetä ikinä yli 20 minuuttia oli sitten isompi file. 150 astetta ja top 20 minsaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
25.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rahkavoitaikina (tai pelkkä voitaikina), riisiä, tilliä, lohta, keitettyä kananmunaa, joista joko pieniä pasteijoita tai yksi iso lätty. On hyvää ja säilyy hyvin paitsi kananmuna muuttuu jokaisella lämmityskerralla aina vaan kumisemmaksi.

Vierailija
12/21 |
25.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Rahkavoitaikina (tai pelkkä voitaikina), riisiä, tilliä, lohta, keitettyä kananmunaa, joista joko pieniä pasteijoita tai yksi iso lätty. On hyvää ja säilyy hyvin paitsi kananmuna muuttuu jokaisella lämmityskerralla aina vaan kumisemmaksi.

Tämä kuulostaa hyvältä, tosin voin jättää keitetyn kananmunan pois kun en pidä siitä. :D Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
25.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Rahkavoitaikina (tai pelkkä voitaikina), riisiä, tilliä, lohta, keitettyä kananmunaa, joista joko pieniä pasteijoita tai yksi iso lätty. On hyvää ja säilyy hyvin paitsi kananmuna muuttuu jokaisella lämmityskerralla aina vaan kumisemmaksi.

Tämä kuulostaa hyvältä, tosin voin jättää keitetyn kananmunan pois kun en pidä siitä. :D Ap

No se on tässä tapauksessa vaan hyvä kun tuo kananmuna eniten haittaa uudelleenlämmitystä. :D Kannattaa googletella pasteija/piirasreseptejä, varmasti löytyy kivoja versioita jotka sisältävät lohta.

Vierailija
14/21 |
25.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Savustettu lohi. Jos ei ole savustinta onnistuu annospaloina savustuspussissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
25.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Rahkavoitaikina (tai pelkkä voitaikina), riisiä, tilliä, lohta, keitettyä kananmunaa, joista joko pieniä pasteijoita tai yksi iso lätty. On hyvää ja säilyy hyvin paitsi kananmuna muuttuu jokaisella lämmityskerralla aina vaan kumisemmaksi.

Tämä kuulostaa hyvältä, tosin voin jättää keitetyn kananmunan pois kun en pidä siitä. :D Ap

No se on tässä tapauksessa vaan hyvä kun tuo kananmuna eniten haittaa uudelleenlämmitystä. :D Kannattaa googletella pasteija/piirasreseptejä, varmasti löytyy kivoja versioita jotka sisältävät lohta.

Täytyy googletella! Kiitos ideasta. Mieheni isäpuoli kalastaa paljon joten siksi meillä on usein kalaa, yleensä lohta aivan pirun paljon pakastimessa. Tosin eipä kehtaa kieltäytyä koska kala on niin älyttömän hyvää. :D Ap

Vierailija
16/21 |
25.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohipateeta.

Vierailija
17/21 |
25.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Graavilohta

Aloituksen lukeminen unohtui ennen vastaamista?

Sitten siitä voi tehdä vaikka kissanruokaa tai heittää biojätteeseen.

Vierailija
18/21 |
25.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohimureke tai pyörykät.

Graavilohesta ja tuorejuustosta (tilli, mustapippuri) tehty lohirulla.

Lohimousse joko uuniperunoiden tai tortillojen täytteeksi.

Lohikiusaus tai ”vanhanaikainen” lohilaatikko (viipaleperunat, kerma).

Lohimunakas.

Lohipizza.

Vierailija
19/21 |
25.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

akvaario

Vierailija
20/21 |
25.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

soijasoosi,inkivääri,seesami-öljy...höyrytys.

unohda ne suola-pippuri-sitruuna ja uunissa 1h kuivat kalat jotka menee roskiin samantien.

Ei me uunilohta tuntia uunissa pidetä, puoli tuntia ihan max. joskun 20min jos on pienempi file kysymyksessä. Lohi saa olla vähän medium. Ap

Ohis, mutta olenko todella ainoa ihminen maailmassa joka ei tykkää siitä juuri ja juuri kypsästä löllölohesta? Mielestäni lohi ei kärsi vaikka vähän pitempäänkin kypsyy, parhaimmillaan se on tummaksi ja vähän kuivemmaksi savustettuna.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kuusi neljä