Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kun ostatte maustamatonta lihaa, millä ja miten maustatte sen?

Vierailija
16.04.2019 |

Marinadi?
Pintamausteet?
Muu?

Jätättekö maustumaan vai vedättekö lihan sellaisenaan pannulle/parilalle/grillille ja siihen suolat ja pippurit?

Mitä muuta aiheesta?

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suola+pippuri

Vierailija
2/20 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pippuria ja suolaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Suola+pippuri

Nämä + valkosipuli.

Vierailija
4/20 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suola ja pippuri.

Broileriin hieron usein pintaan currya ja vähän chiliä oliiviljyn kanssa ja annan olla hetken ennen paistamista.

Vierailija
5/20 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mustapippuria ja suolaa. Suoraan grilliin paistumaan.

Vierailija
6/20 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No... Kyllähän se aina vähän riippuu siitä, mitä lihaa ja mitä siitä tehdään. Aika tylsäksi kävisi jos maustaisi joka lihan aina samalla tavalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu lihasta ja siitä mitä tekee mieli.

Välillä pelkkää suolaa ja pippuria. Välillä yrttejä (tuoreita tai kuivattuja), mausteseoksia, erilaisia kuiva mausteita, maustetahnoja, öljyjä jne jne

Vierailija
8/20 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan sellaisenaan n. 1,5 minuuttia molemmin puolin ja sitten suolaa+pippuri ja folioon muutamaksi minuutiksi. Tämä siis naudan lihalle. Possu pitää kypsentää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitatteko oikeasti pelkkää suolaa ja pippuria? Voi apua.

Vierailija
10/20 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän riippuu mitä tekee. Suolalla ja pippurilla pääsee pitkälle, mutta esim. wokkiin laitettavat lihasuikaleet saatan marinoida teriyakilla. Paistia sitten esim. suolalla, pippurilla, punaviinillä, hunajalla, rosmariinilla ym. yrteillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/20 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laitatteko oikeasti pelkkää suolaa ja pippuria? Voi apua.

Hyvä pihvi ei muuta kaipaa. Mutta muuten olet oikeassa.

Vierailija
12/20 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus pintamaustan suolalla, pippurilla etc. Joskus teen marinadin ja laitan ne lihat sinne kulhoon maustumaan yön yli. Riippuu niin paljon lihasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/20 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaihtelee.

Naudanlihaa olen ostanut varmaan alle 10 kertaa elämäni aikana, enkä suolasta ja pippurista ole pidemmälle sen suhteen päässyt. Ja maustaminen paistaessa.

Sikaan taas on lyöty ihan mitä tahansa kokiksesta sokeriin. Sitä olen maustanut esim. viimeksi vasta paistaessa, mutta paisto kestikin 6 tuntia ja lopuksi liha riivittiin sinne liemeen.

Vierailija
14/20 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

On se kumma miten lihansyöjien pitää yrittää tehdä lihasta mahdollisimman kasviksien makuista. Peittää nyt lihan maku kaikenmaailman pippureilla, paprikoilla, tomaateilla ja sipuleilla. Oikeasti heidän tekisi mieli purra porkkanaa, mutta eivät uskalla kun kaveri saattaisi vaikka nauraa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

On se kumma miten lihansyöjien pitää yrittää tehdä lihasta mahdollisimman kasviksien makuista. Peittää nyt lihan maku kaikenmaailman pippureilla, paprikoilla, tomaateilla ja sipuleilla. Oikeasti heidän tekisi mieli purra porkkanaa, mutta eivät uskalla kun kaveri saattaisi vaikka nauraa.

No no. Kyllä lihan kera kannattaa mys kasvikunnantuotteita nautiskella. Porkkanat ja sipulit on ihania padassa kun ne lihan kanssa siellä hautuu.

Vierailija
16/20 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ripaus rosmariinia ja korianteria

Vierailija
17/20 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No onpas aikamoisen laaja kysymys. Käytän lihan kanssa kaikkia kymmeniä mausteita, mitä kaapista löytyy aina sen mukaan, millaista ruokaa olen tekemässä.

Vierailija
18/20 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liha on sen verran suolaista jo itsessään että lisäsuolan laittaminen on vaan makuhermojen murhaa. Valkosipulilla ja pippurilla.

Vierailija
19/20 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laitatteko oikeasti pelkkää suolaa ja pippuria? Voi apua.

Jos kyseessä on hyvä naudanlihapihvi, niin suola ja pippuri riittää mainiosti. Turha pilata sitä muulla.

Vierailija
20/20 |
17.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

suola, valkopippuri, mustapippuri, chili, valkosipuli, salvia, rosmariini jne.

Ennen, jälkeen tai kypsentämisen aikana

Marinadia vain ribseihin ja wokattaviin lihoihin (itsetehty) mutta pulledporkin ja patapaistin kypsennän mausteliemessä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yhdeksän kolme