Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jääkaapissa pyörittää 4 kg naudanpaisti, miten teen siitä pääsiäisaterialle herkullista??

Vierailija
16.04.2019 |

Onnistuuko leivinuunissa, mikä lämpö ja kauanko??Tuossa lihaköntissä ei taida olla edes suolaa, miten suolaan ja maustan sen?
Miksi pitää ihmisen ruveta kokkia leikkimään kun ei osaa eikä kiinnosta. Vieraita tulossa, auttakaa.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Työnnä se ahteriisi.

Vierailija
2/13 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä sitä jääkaapissa pyörittää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee vaikka burgundinpataa, googlaa ohje, helppoa ja hyvää tulee.

Vierailija
4/13 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistiin ensin kunnon paistopinta ja sitten pataan muhimaan kossuhauteeseen. 5-tuntia 150-astetta niin tukee maukasta.

Vierailija
5/13 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulevaisuudessa 4 kilosta nautaa saa varmaan ehdottoman linnatuomion. Syynä ilmastorikos.

Vierailija
6/13 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mysi Lahtinen: Moskovan pata. Hyvää! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Verisuonet tukkeutuu naudanlihasta.

Vierailija
8/13 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noin iso paisti kannattaa jakaa kahtia, toisesta puolikkaasta vaikka mainittu burgundinpata ja toisesta nyhtönautaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aria kirjoitti:

Noin iso paisti kannattaa jakaa kahtia, toisesta puolikkaasta vaikka mainittu burgundinpata ja toisesta nyhtönautaa.

Nyhtöliha tehdään rasvaisesta lihasta ei paistista.

Vierailija
10/13 |
16.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistissa olennaista on se, että sitä ei paista ylikypsäksi ja tulos on sitkeää tuubaa. Paistomittari ja ulos uunista, kun sisälämpätila on 53-55 astetta. Jos lämpö pääsee menemään lähemmäs 60 astetta, niin vedä vaikka paloiksi ja tee siitä sitten vaikka burubgdinpataa tai jotain nyhtönautaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
17.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidä sille hautajaiset ja laita jotain kunnon kasvisruokaa.

Vierailija
12/13 |
17.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Työnnä se ahteriisi.

Juuri näin - pujottelemalla suolistoa pitkin.

Leikkaa paloiksi ja marinoi (esim. oliiviöljyä, suolaa, valkosipulia, chiliä tai mistä mausteista sitten pidätkään). Sitten hitaasti hauduttelet kypsäksi ja kutsut minut syömään :P

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
17.04.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pörkölt

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yhdeksän kaksi