Erotatko vehnäjauhot toisistaan maun perusteella?
Eli leivot pullaa niin pystytkö sanomaan valmiista pullasta jos siihen on laitettu Sunnuntain tai vaikka Lidlin jauhoja.
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
En. Koostumuksesta erottaisin.
Missä on (tai olisi) paras koostumus?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En. Koostumuksesta erottaisin.
Missä on (tai olisi) paras koostumus?
Millaista pullaa olet tekemässä? Pystytkö linkkaamaan reseptin?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En. Koostumuksesta erottaisin.
Missä on (tai olisi) paras koostumus?
Millaista pullaa olet tekemässä? Pystytkö linkkaamaan reseptin?
Vanhat, siis vanhentuneet jauhot erottaa tuoksusta. Mutta jos tuoreet, puhtaat jauhot pussissa, eipä väliä. Luomujauhot voivat olla maukkaampia, erityisesti jos itse vasta jauhanut ne.
Ei tarvitse. Eri vehnäjauhot on eri pusseissa.
Kyllähän niillä eroja on lopputuloksessa. Kuningaskuluttaja muinoin vertaili.
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2012/04/05/halpamerkit-yllattivat-vehnaja…
En. Koostumuksesta erottaisin.