Mitä kaikkea omemasoseesta?
On vielä sokeritonta vino pino pakasteessa viimesykyn jäljiltä. Enää ei maistu puuron seassa, lättyjä ja pannareita ei kovin usein viitsi yhdelle henkilölle tehdä. Mitä vinkkejä teillä on? Käytättekö suolaisiin ruokiin? Entäpä helppoja leivoksia?
Kommentit (7)
Jäätelön kanssa ihan parasta. Kääretorttuun, tosi helppoa ja hyvää. Tuli syksyllä syötyä aika lailla riittävästi kääretorttua. Omenapiirakka pullataikinasta ja siihen. En itse noita makeita tai yleensäkään hedelmiä suolaisiin ruokiin laita, niistä en osaa sanoa.
Possuruokiin. Vispipuuroon. Smoothieen.
Lehtitaikiinan väliiin. Lehtitaiiikina toki taitaaa olla out.
Muffinitaikinan sekaan, tulee hyviä muffineja. Sopii myös esim. hapanimelään possukastikkeeseen.
Kaksi ihan ehdotonta huippua:
omenapiirakka pullataikinapohjaan ja toinen on Brita-kakku, joka yleensä on totuttu saamaan mansikkakakkuna. Omenahillon kanssa vielä parempaa.
Pikaiset omenataskut tulee hyviä, kun laittaa lehtitaikinan sisään ja paistaa.