Miksi missään ei ole kiivilikööriä tai -viiniä?
Maailman paras hedelmä, eikä kukaan ole oivaltanut tehdä siitä alkoholia - sangen omituista...!
Kommentit (8)
Ehkä se ei vain toimi. Makupalat-kokit yrittivät kuulemma tehdä rahkaa siitä, sitä ei voinut kukaan syödä.
Mä olen joskusitse tehnyt karviaisviiniä. Ihan hyvää oli. Kiwi on karviaisen sukulainen.
Voin kuvitella että kiivi on niin karvas ja kitkerä että ei ole menekkiä niin, oiskohan käymisprosessi vaikeampi tuon takia.
Voithan koittaa itse? Liköörin perusohjeeseen tulee vaan valitsemaasi hedelmää, sokeria ja valitsemaasi viunaa.
Vierailija kirjoitti:
Mä olen joskusitse tehnyt karviaisviiniä. Ihan hyvää oli. Kiwi on karviaisen sukulainen.
Kiivi ei ole karviaisen sukulainen, vaikka sitä ennen muinoin on kutsuttukin kiinankarviaiseksi tjsp., koska hedelmälihan väri ja maku muistuttaa karviaista.
Kiinassa ainakin joillain alueilla naisille tarjottiin usein kiiviviiniä (sellaista jälkiruokaviinityyppistä) kun miehet ottivat väkevämpää. Oli ihan hyvää, mutta en ole muualla nähnyt.
Mä luin kivilikööriä