Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi missään ei ole kiivilikööriä tai -viiniä?

Vierailija
27.03.2019 |

Maailman paras hedelmä, eikä kukaan ole oivaltanut tehdä siitä alkoholia - sangen omituista...!

Kommentit (8)

1/8 |
27.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä luin kivilikööriä

Vierailija
2/8 |
27.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Bols Kiwi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
4/8 |
27.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä se ei vain toimi. Makupalat-kokit yrittivät kuulemma tehdä rahkaa siitä, sitä ei voinut kukaan syödä.

Vierailija
5/8 |
27.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä olen joskusitse tehnyt karviaisviiniä. Ihan hyvää oli. Kiwi on karviaisen sukulainen.

Vierailija
6/8 |
27.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voin kuvitella että kiivi on niin karvas ja kitkerä että ei ole menekkiä niin, oiskohan käymisprosessi vaikeampi tuon takia.

Voithan koittaa itse? Liköörin perusohjeeseen tulee vaan valitsemaasi hedelmää, sokeria ja valitsemaasi viunaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
27.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä olen joskusitse tehnyt karviaisviiniä. Ihan hyvää oli. Kiwi on karviaisen sukulainen.

Kiivi ei ole karviaisen sukulainen, vaikka sitä ennen muinoin on kutsuttukin kiinankarviaiseksi tjsp., koska hedelmälihan väri ja maku muistuttaa karviaista.

Vierailija
8/8 |
27.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiinassa ainakin joillain alueilla naisille tarjottiin usein kiiviviiniä (sellaista jälkiruokaviinityyppistä) kun miehet ottivat väkevämpää. Oli ihan hyvää, mutta en ole muualla nähnyt.