Couscous, quinoa vai bulgur? Mikä paras?
Tykkään noista kaikista, rakastan etenkin salaateissa.
Mikö noista kolmesta on sinun suosikkisi ja miksi? :)
Kommentit (15)
Täysjyväcouscous, mutta kokeilepas spelttirisottojyviä myös.
Kaikki OK, mutta eniten käytän bulguria. Se on täysjyvävehnää ja hyvää vaihtelua pastalle.
Quinoa on ihan eri juttu, joten ei mielestäni oikein vertailukelpoinen.
Oma suosikkini on bulgur, ehkä siksi että olen asunut pari vuotta Turkissa, jossa sitä syödään paljon.
Kvinoa on oma suosikkini. Couscous on muuten hyvää, mutta vähän "kuivaa". Kvinoa on siihen verrattuna jotenkin mehukkaampaa, eikä vaadi seurakseen jotain jugurttikastiketta tai vastaavaa.
Bulgur ehdottomasti rakenteeltaan ja maultaan parhain.
Quinoalla on ihan huippu ravintoarvo! Se.
Tykkään kaikista (käytän täysjyväcouscousta) ja vaihtelen salaattiiin ja pannulla käytettyjen vihannesten sekaan. Ehä maultaan bulgur paras.
Couscousista tykkään eniten maultaan ja koostumukseltaan, vaikka ei olekaan ravintoarvoiltaan parasta.
Burgur. Kvinoan ravintoarvoa ja arvostan, mutten tykkää mausta vaikka kuinka pesen sitä.
Paskaks on parasta! Voittaa kusikusit ja bulgguöyrhit.
Kvinoa, koska on ravintorikkain ja sopii myös ruokavammaisille.