Onko muita, joita laskiaispullat eivät kiinnosta lainkaan?
Vaati suurta kohteliaisuutta syödä yksi tänä vuonna. Ja niitä myydään muuten vieläkin. Miksi ne ovat niin suosittuja?
Kommentit (19)
Pulla kiinnostaa aina. Sokeria, rasvaa ja kilokaloreita, nam!
Kiinnostais jos välissä olisi kirsikkahilloa ja vaniljavaahtoa.
Pitääkö laskiaispullien jotenkin erityisesti kiinnostaa?
En syö pullaa, enkä kakkuja/ leivonnaisia, joten nämä laskiaiset ja ruunebergit menevät huomaamatta ohi.
Ehkä on mutta, miniä RAKASTAN LASKIAISPULLIA HILLOLLA JA KERMAVAAHDOLA <3
Pullan suosiota en itsekään ymmärrä. Suhteellisen kuivakka pallero ellei siihen lisätä hilloa+muita täytteitä. Laskiaispullan suosio taas on helppo ymmärtää. Se kuivakka pallero on kermalla ja hillolla tai mantelimassalla muutettu leivokseksi.
Vierailija kirjoitti:
Pullan suosiota en itsekään ymmärrä. Suhteellisen kuivakka pallero ellei siihen lisätä hilloa+muita täytteitä. Laskiaispullan suosio taas on helppo ymmärtää. Se kuivakka pallero on kermalla ja hillolla tai mantelimassalla muutettu leivokseksi.
Ei pulla tuoreena ole kuivakka pallero, ellei leipoja ole käyttänyt liikaa jauhoja ja leiponut niistä kivikovia.
En ymmärrä noita alkuunkaan. Kuivaa shittiä ja hillot sun muut on sylissä ekan haukun jälkeen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pullan suosiota en itsekään ymmärrä. Suhteellisen kuivakka pallero ellei siihen lisätä hilloa+muita täytteitä. Laskiaispullan suosio taas on helppo ymmärtää. Se kuivakka pallero on kermalla ja hillolla tai mantelimassalla muutettu leivokseksi.
Ei pulla tuoreena ole kuivakka pallero, ellei leipoja ole käyttänyt liikaa jauhoja ja leiponut niistä kivikovia.
Odotinkin tätä nillitystä. Se pulla on tuore korkeintaan tunnin tai pari leipomisesta. Niin tuoreena niitä harvoin kaupan hyllyltä löytyy. Laskiaispullia sen sijaan näyttää olevan siellä vieläkin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pullan suosiota en itsekään ymmärrä. Suhteellisen kuivakka pallero ellei siihen lisätä hilloa+muita täytteitä. Laskiaispullan suosio taas on helppo ymmärtää. Se kuivakka pallero on kermalla ja hillolla tai mantelimassalla muutettu leivokseksi.
Ei pulla tuoreena ole kuivakka pallero, ellei leipoja ole käyttänyt liikaa jauhoja ja leiponut niistä kivikovia.
Odotinkin tätä nillitystä. Se pulla on tuore korkeintaan tunnin tai pari leipomisesta. Niin tuoreena niitä harvoin kaupan hyllyltä löytyy. Laskiaispullia sen sijaan näyttää olevan siellä vieläkin.
Voihan sen laskiaispullan itsekin leipoa ja täyttää, jos kaupan pullat eivät miellytä. Tai ostaa kaupan tuorepaisto-osastolla tänään paistetun pullan ja täyttää sen mieltymystensä mukaan. Oman kokemukseni mukaan myös leipomoiden kahviloista saa tuoreita, juuri paistettuja laskiaispullia. Ei ole pakko ostaa niitä teollisesti pakattuja kahden pullan pakkauksia.
Lapsesta asti olen pitänyt laskiaispullia vähän pöhkönä konstruktiona jossa on liian vähän sitä kermavaahtoa. Jo pienenä haaveilin laskiaispullista jotka olisi koverrettu ontoiksi ja täytetty hillolla ja kermavaahdolla.
M
Laskiaspullat on hieman kuin naisten rinnat. Aina on jossain parempiakin, mutta kyllä ne kotoakin löytyvät kelpaa kuitenkin. Ja na vanhat, ja jo hieman rupsahtaneetkin, on ihan jees.
Vierailija kirjoitti:
Pitääkö laskiaispullien jotenkin erityisesti kiinnostaa?
Pitää, jos niitä aikoo syödä. Ja monia kiinnostaa, koska niitä myydään joka paikassa. Siksi kysyn, miksi ne kiinnostavat.
ap
Vierailija kirjoitti:
Lapsesta asti olen pitänyt laskiaispullia vähän pöhkönä konstruktiona jossa on liian vähän sitä kermavaahtoa. Jo pienenä haaveilin laskiaispullista jotka olisi koverrettu ontoiksi ja täytetty hillolla ja kermavaahdolla.
M
Meillä leivottiin ne pullat ja koverrettiin alaosaan kolo ja sinne reilusti mantelimassaa ja kermavaahtoa..
Kerran vuodessa ostan, syön ja hyvää on. Liian äklömakeaa useammin syötäväksi.
En ole syönyt laskiaispullaa ainakaan 10 vuoteen. Enkä syö.
Vierailija kirjoitti:
Pullan suosiota en itsekään ymmärrä. Suhteellisen kuivakka pallero ellei siihen lisätä hilloa+muita täytteitä. Laskiaispullan suosio taas on helppo ymmärtää. Se kuivakka pallero on kermalla ja hillolla tai mantelimassalla muutettu leivokseksi.
Ei ole vaan paljon parempaa kuin kaupan pulla.
Leipominen on taitolaji ja kaikki ei vaan osaa.
Hyvä ohje, hyvä sitko, hyvät raaka-aineet ja jauhojen kanssa oltava tarkka.
Teen mehevää ja maukasta pullaa.
Ainakin halvemmalla saa, kun ostaa ne pullat pullina tai etenkin itse leipomalla, ja täytteet sisään. Kyllähän laskiaispullat hyviä on, jos pullasta tykkää.