Miten kasvikset pitää pilkkoa pitsaan? Mikä on oikea tapa
juuri sinulle? Oletko nökönuuka jos paprikat ovat suikaleina eivätkä kuutioina?
Kommentit (11)
Kasvikset ei kuulu pizzaan, ainoastaan tomaattimurska ja ehkä öljyssä paistettu munakoiso tai tatti
Vois käyttää ennemmin vihreää paprikaa.
Minulle pitää olla kasviksen mukaan kaikki tietyllä tavalla laitettuja. Osa kuorittuja (paprikat, herkkusienet) jne. Suurimmaksi osaksi mitä pienempiä palasia niin sen parempi. Isoja tomaattiviipaleita inhoan eniten, niistä kun purskuu tulinen neste suuhun niin suu palaa.
Vierailija kirjoitti:
Vois käyttää ennemmin vihreää paprikaa.
Subissakaan ei koskaaan punasta.
Vierailija kirjoitti:
Vois käyttää ennemmin vihreää paprikaa.
Käytätkö tiettyihin ruokiin tiettyjä värejä?
En ole asiaa miettinyt enkä kiinnittänyt siihen mitään huomiota, eli ihan kaikki tavat käyvät. Ehkä koko on oleellisempaa kuin muoto.
Saattaa kyllä olla että seuraavan kerran pizzaa syödessäni katson kasvisten muotoa, tämän keskustelun vaikutuksesta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vois käyttää ennemmin vihreää paprikaa.
Käytätkö tiettyihin ruokiin tiettyjä värejä?
Aiika dominoiva maku punasessa.
Kasvikset pilkotaan sellaisiksi, että ne ehtivät kypsyä sopivasti pizzan paistoaikana. Millään muulla ei ole oikeasti väliä.
Vierailija kirjoitti:
Kasvikset pilkotaan sellaisiksi, että ne ehtivät kypsyä sopivasti pizzan paistoaikana. Millään muulla ei ole oikeasti väliä.
Jotkut tykkäävät rapsakoista kasviksista, vetiset läpipehmentyneet voivat ällöttää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vois käyttää ennemmin vihreää paprikaa.
Käytätkö tiettyihin ruokiin tiettyjä värejä?
Aiika dominoiva maku punasessa.
Livennän makua kuorimalla, oletko kokeillut?
Kaikki kokonaisena vaan.