Miten maustat juomavetesi kurkkua sitruunaa
Kommentit (12)
Sitruuna on hapanta ja jatkuvasti litkittynä tuhoaa kiilteen hampaista. Sitten vihloo tai pitää laittaa kalliita kruunuja. Miettikäähän sitä, maustajat.
Vierailija kirjoitti:
Teepussilla?
Kuinka pitkään pitää liottaa, laitatko kylmään veteen pussisi?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Teepussilla?
Kuinka pitkään pitää liottaa, laitatko kylmään veteen pussisi?
Tää ei ollu sitten Fingerporilaista pussiteetä. Twiningsin Earl Greytä kupilliseen kuumaa vettä. En lipittele makuvesiä pitkin päivää, juon lasillisen hanasta jos jano tulee.
Vesi vetenä kirjoitti:
Sitruuna on hapanta ja jatkuvasti litkittynä tuhoaa kiilteen hampaista. Sitten vihloo tai pitää laittaa kalliita kruunuja. Miettikäähän sitä, maustajat.
Eihän sitä sitruunaa tarvi kuin jokunen tippa, tarkoitushan on maustaa vesi, ei muuttaa sitä mehuksi :)
-Aito ja alkuperäinen, (valitettavan) vähän käytetty yksilö-
Inkiväärillä, (tuoretta, kuorittuina paloina), yrteillä (tuore oksa basilikaa, tilliä, rosmariinia tmv), appelsiinilla (kuorittuja viipaleita ilman sitä valkoista osaa), sireenillä (kukkaterttu puhtaalta alueelta poimittuna) ja vaikka millä!
Lakritsijuurta vois joskus kokeilla. Ainakin kun pakuria olen keitellyt niin lakritsijuuri sopii siihen tosi hyvin, tuo pienehkön lakun maun :)
-Aito ja alkuperäinen, (valitettavan) vähän käytetty yksilö-
Laitan usein, varsinkin kesällä,vettä lasikannuun ja pari Sitruunamelissan oksaa sekaan ja jääkaappiin. Käytän myös inkivääriä ja limeä ( muutama tippa riittää litraan vettä). Mansikoita myös silloin tällöin.
Minun juomaveteni kurkku sitruuna ei kaipaa mausteita, vaikka sinun juomavetesi kurkku sitruuna kaipaisikin.
Laitan murskattua valkosipulia, ihanaa.
En mitenkään, mutta juon the right cupista joka hämää aivot tuntemaan appelsiinin aromin.
Juon semmoisenaan. Meidän kaupungin vesijohdoista tulee maailman parhaaksi tituleerattua vettä, joten sitä on turha maustaa millään.
Teepussilla?