Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Herkullisen lasagnen salaisuus?

Vierailija
23.02.2019 |

Kerro omasi?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsetehdyt kastikkeet. 

Vierailija
2/10 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnon raaka-aineet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarjoan vasta seuraavana päivänä.

Vierailija
4/10 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kunnon raaka-aineet.

Ruokaa tehdessä pitää muistaa, että ruoka maistuu juuri niin hyvältä kuin sen huonoin raaka-aine.

T: kokki evp

Vierailija
5/10 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valkokastike, eli juustokastikeessa piilee se salaisuus:

50g voita

1dl vehnäjauhoja

1l maitoa

200g juustoraastetta

1tl jauhettua muskottipähkinää

1tl viherpippuria

*

(muuten lasagne valmistetaan ihan normaaliin tapaan)

Vierailija
6/10 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Runsaasti valkosipulia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vältä eineksiä

Vierailija
8/10 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

No en kerro, kun se on SALAISUUS!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ragu-kastike kunnon aineista ja rakkaudella haudutettu. Itse haudutan sitä noin kaksi ja puoli tuntia.

Bechamel täysmaidosta ja juustona parmesaania.

Viimeksi kun tei lasagnea, laitoin lihakastikkeen päälle mozzarella di bufalaa pieninä paloina ja tuoreita basilikan lehtiä, juustokastikkeen sitten koko homman päälle ja vielä parmesaania pintaan. En tiedä oliko ns. autenttista lasagnea, mutta oli kyllä aivan ihanaa. 

Lasagne ei ole kevyttä eikä terveysruokaa. 

Vierailija
10/10 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vuohenjuusto!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kaksi seitsemän