Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikämoisilla paistopannuilla palstalaiset paistostelee?

Vierailija
23.02.2019 |

Itse suosin ruostumatonta paistopannua, koska sen hoitaminen on helppoa. Kaapista löytyy toki valurautainenkin paistopannu, mutta inhoan sitä sen jatkuvaa rasvapolttamista ja muuta jatkuvaa huoltamista.

Minkälaisilla paistopannuilla palstalaiset paistostelee?

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ikean Sensuell. Alumiinikakun ympärillä ruostumatonta terästä. Hyvä, tasainen lämpö, helppo puhdistaa vain kiehauttamalla vettä siinä lieden jälkilämmöllä.

Vierailija
2/15 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teräspannu on paras!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu siitä, mitä paistan.

Mulla on valurautapannu kovaan paistamiseen ja keraaminen kananmunille ja miedolla lämmöllä paistettavalle kalalle.

Valurautapannua ei tarvitse yhtenään rasvapoltella, jos a)et pese sitä tiskiaineella ja b) käytät tarpeeksi paljon tarpeeksi kuumaksi kuumennettavaa rasvaa paistaessasi. Näin siihen ei tartu mitään kiinni niin lujaa, etteikö se lähtisi ihan pelkällä kuumalla vedellä ja harjalla. Omani olen tainnut rasvapolttaa viimeksi toissavuonna...

Hiiliteräspannus tekee joskus mieli. Mutta toistaiseksi kaikki käteen osuneet pvat olleet joko huonon mallisia tai käsittämättömän hintaisia. En ole valmis maksamaan paistinpannusta useampaa satasta.

Vierailija
4/15 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Riippuu siitä, mitä paistan.

Mulla on valurautapannu kovaan paistamiseen ja keraaminen kananmunille ja miedolla lämmöllä paistettavalle kalalle.

Valurautapannua ei tarvitse yhtenään rasvapoltella, jos a)et pese sitä tiskiaineella ja b) käytät tarpeeksi paljon tarpeeksi kuumaksi kuumennettavaa rasvaa paistaessasi. Näin siihen ei tartu mitään kiinni niin lujaa, etteikö se lähtisi ihan pelkällä kuumalla vedellä ja harjalla. Omani olen tainnut rasvapolttaa viimeksi toissavuonna...

Hiiliteräspannus tekee joskus mieli. Mutta toistaiseksi kaikki käteen osuneet pvat olleet joko huonon mallisia tai käsittämättömän hintaisia. En ole valmis maksamaan paistinpannusta useampaa satasta.

Ei se ole paistinpannu, se on paistopannu!!

Vierailija
5/15 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomessa puhutaan paistinpannusta eikä mistään helvetin paistopannusta. Minä en ole kuullut yhdenkään ammattikokinkaan puhuvan paistopannusta.

Vierailija
6/15 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Riippuu siitä, mitä paistan.

Mulla on valurautapannu kovaan paistamiseen ja keraaminen kananmunille ja miedolla lämmöllä paistettavalle kalalle.

Valurautapannua ei tarvitse yhtenään rasvapoltella, jos a)et pese sitä tiskiaineella ja b) käytät tarpeeksi paljon tarpeeksi kuumaksi kuumennettavaa rasvaa paistaessasi. Näin siihen ei tartu mitään kiinni niin lujaa, etteikö se lähtisi ihan pelkällä kuumalla vedellä ja harjalla. Omani olen tainnut rasvapolttaa viimeksi toissavuonna...

Hiiliteräspannus tekee joskus mieli. Mutta toistaiseksi kaikki käteen osuneet pvat olleet joko huonon mallisia tai käsittämättömän hintaisia. En ole valmis maksamaan paistinpannusta useampaa satasta.

Mistä löytyy useamman satasen maksavia hiiliteräspannuja? Itselläni on saksalaiset, taotut hiiliteräspannut, eivätkä nekään maksaneet kuin joitakin kymppejä kappaleelta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Teräspannu on paras!

Minäkin käytän enimmäkseen teräspannua, jossa keraaminen paistopinnoite.

Vierailija
8/15 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Riippuu siitä, mitä paistan.

Mulla on valurautapannu kovaan paistamiseen ja keraaminen kananmunille ja miedolla lämmöllä paistettavalle kalalle.

Valurautapannua ei tarvitse yhtenään rasvapoltella, jos a)et pese sitä tiskiaineella ja b) käytät tarpeeksi paljon tarpeeksi kuumaksi kuumennettavaa rasvaa paistaessasi. Näin siihen ei tartu mitään kiinni niin lujaa, etteikö se lähtisi ihan pelkällä kuumalla vedellä ja harjalla. Omani olen tainnut rasvapolttaa viimeksi toissavuonna...

Hiiliteräspannus tekee joskus mieli. Mutta toistaiseksi kaikki käteen osuneet pvat olleet joko huonon mallisia tai käsittämättömän hintaisia. En ole valmis maksamaan paistinpannusta useampaa satasta.

Mistä löytyy useamman satasen maksavia hiiliteräspannuja? Itselläni on saksalaiset, taotut hiiliteräspannut, eivätkä nekään maksaneet kuin joitakin kymppejä kappaleelta.

Mä en tiedä, minkä mallisia sun pannut on, mä haen sellaista yhtä, joka sopisi kaikkeen. Iittaalalla esim on noita useamman satasen hintaisia - malli ois hyvä, mutta hinta mulle liikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Suomessa puhutaan paistinpannusta eikä mistään helvetin paistopannusta. Minä en ole kuullut yhdenkään ammattikokinkaan puhuvan paistopannusta.

Whatever. Hiihtokenkä vai hiihdinkenkä? Luistovoide vai luistinvoide? Paistorasva vai paistinrasva?

Vierailija
10/15 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Riippuu siitä, mitä paistan.

Mulla on valurautapannu kovaan paistamiseen ja keraaminen kananmunille ja miedolla lämmöllä paistettavalle kalalle.

Valurautapannua ei tarvitse yhtenään rasvapoltella, jos a)et pese sitä tiskiaineella ja b) käytät tarpeeksi paljon tarpeeksi kuumaksi kuumennettavaa rasvaa paistaessasi. Näin siihen ei tartu mitään kiinni niin lujaa, etteikö se lähtisi ihan pelkällä kuumalla vedellä ja harjalla. Omani olen tainnut rasvapolttaa viimeksi toissavuonna...

Hiiliteräspannus tekee joskus mieli. Mutta toistaiseksi kaikki käteen osuneet pvat olleet joko huonon mallisia tai käsittämättömän hintaisia. En ole valmis maksamaan paistinpannusta useampaa satasta.

Mistä löytyy useamman satasen maksavia hiiliteräspannuja? Itselläni on saksalaiset, taotut hiiliteräspannut, eivätkä nekään maksaneet kuin joitakin kymppejä kappaleelta.

Mä en tiedä, minkä mallisia sun pannut on, mä haen sellaista yhtä, joka sopisi kaikkeen. Iittaalalla esim on noita useamman satasen hintaisia - malli ois hyvä, mutta hinta mulle liikaa.

Vai ovatko ne Iittalat kuitenkin teräspannuja ilman sitä hiiltä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruskeankastikkeen tekoon, sekä lettujen ja pihvien paistoon käytän valurautapannua. Ostin tuon pienehkön Wärtsilän pannun joskus yli 20 vuotta sitten kirppikseltä. Laitoin sen kuntoon pesemällä ja rasvaamalla, eikä sille ole sen jälkeen tarvinnut tehdä muuta kuin käyttää ja pestä kuumalla vedellä. Muihin juttuihin käytän Fiskarsin pannua. Välillä ostin jonkun Lidlin paistinpannun, mut se oli huono. Induktiotason paistotehoa piti pitää täysillä, jotta paistoi hyvin. Fiskars paistaa alhaisemmalla lämmöllä, samoin valurautapannu. Säästöä siinä mielessä.

Vierailija
12/15 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Teräspannu on paras!

Minäkin käytän enimmäkseen teräspannua, jossa keraaminen paistopinnoite.

Mikä pannu sulla on? Kauanko on kestänyt? Minulla on ollut joku halpis joihin hetken päästä tarttuu kaikki.

Joten teflon on edelleen kova sana.

Ostin kyllä parinkympin hiiliteräspannun, mutten vielä ole kovin monesti kokeillut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mnä en käytä paistopannuja lainkaan, käytössä on vain wök-pannu.

Vierailija
14/15 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla on Pinnoittamaton alumiinipannu arkipannuna. Tomaattiset jutut valmistuu sitten teräksisessä (ruostumaton) pannussa - samalla pannulla paistan myös pihvit (kestää viinin, kun tekee pannukastikkeen).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
23.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Likaisella.Tulee pikantit aromit.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi seitsemän