Me keitetään pannukahvia ja kaikki aina sanoo että se on paljon parempaa kuin suodatinkahvi
Itse en huomaa muuta eroa kuin että meidän kahvi on paljon kuumempaa kuin kahvinkeittimen kahvi. Maku on suunnilleen sama.
Kommentit (23)
Ainakin ennen oli pannukahvi parempaa. En ole pitkiin aikoihin kyllä maistanut nykyisiä.
Ei kai sitä maun takia juoda vaan kofeiinin vieroitusoireiden loitolla pitämiseksi.
Tuo hokema on samaa sarjaa kuin että puusauna on parempi kuin sähkösauna, ja kotona leivottu pulla on parempaa kuin ostettu. Eivät useinkaan pidä paikkaansa, mutta niin vain kuuluu sanoa.
Vierailija kirjoitti:
Ainakin ennen oli pannukahvi parempaa. En ole pitkiin aikoihin kyllä maistanut nykyisiä.
Millä lailla parempaa? Ap
Perkolaattori on paras keitin ja tekee kuuman kahvin.
Harva keitin keittää tarpeeksi kuumaa
Sehän on. Toki makuasioita, mutta kyllä ihmiset ovat ihan oma-alotteisesti kehuneet pannukahvia. Mutta nokipannukahvi se parasta on!
Vierailija kirjoitti:
Tuo hokema on samaa sarjaa kuin että puusauna on parempi kuin sähkösauna, ja kotona lkkleivottu pulla on parempaa kuin ostettu. Eivät useinkaan pidä paikkaansa, mutta niin vain kuuluu sanoa.
Paljosta vetoa, ettei sulla ole ulkosaunaa etkä osaa / viitsi leipoa pullaa?
😂😂😂
Vierailija kirjoitti:
Sehän on. Toki makuasioita, mutta kyllä ihmiset ovat ihan oma-alotteisesti kehuneet pannukahvia. Mutta nokipannukahvi se parasta on!
Sen takia mä käytän nokipannua sisälläkin.
Zinccis
Kahvi on pahaa ja epäterveellistä.
Pannukahvi on parempaa maultaan kuin suodatinkahvi, todella paljon. Pannukahvi on pehmeämpi ja täyteläisempi maultaan (hiukan enemmän rasvaa kuin suodatinkahvissa, ei ole kalkkia mitä suodatinkahviin tulee keittimestä eikä kahvin maku ole muuttunut suodatinpaperin vuoksi).
Pannukahvi on myös parempaa vatsalle kuin suodatinkahvi.
Suosittelen kaikkia kokeilemaan, toki vaatii todella vähän enemmän vaivaa kuin suodatinkahvin keittäminen.
Vierailija kirjoitti:
Pannukahvi on parempaa maultaan kuin suodatinkahvi, todella paljon. Pannukahvi on pehmeämpi ja täyteläisempi maultaan (hiukan enemmän rasvaa kuin suodatinkahvissa, ei ole kalkkia mitä suodatinkahviin tulee keittimestä eikä kahvin maku ole muuttunut suodatinpaperin vuoksi).
Pannukahvi on myös parempaa vatsalle kuin suodatinkahvi.
Suosittelen kaikkia kokeilemaan, toki vaatii todella vähän enemmän vaivaa kuin suodatinkahvin keittäminen.
Ja sisältää paljon enemmän kolesterolia.
Pannukahvi on parempaa mutta myös hieman vaivalloisempaa ja paljon rasvaisempaa.
Paljon rasvaisempaa. Ja kivuliaampaa. - crohnikko
Mielestäni pannukahvi ei ole hyvää.
Vesi keitetään, pannu otetaan levyltä/hellalta pois ja laitetaan kahvinpurut. Kiehautetaan, "säikäytetään" ja annetaan olla hetkisen ennen juomista.
Vierailija kirjoitti:
Pannukahvi on parempaa maultaan kuin suodatinkahvi, todella paljon. Pannukahvi on pehmeämpi ja täyteläisempi maultaan (hiukan enemmän rasvaa kuin suodatinkahvissa, ei ole kalkkia mitä suodatinkahviin tulee keittimestä eikä kahvin maku ole muuttunut suodatinpaperin vuoksi).
Pannukahvi on myös parempaa vatsalle kuin suodatinkahvi.
Suosittelen kaikkia kokeilemaan, toki vaatii todella vähän enemmän vaivaa kuin suodatinkahvin keittäminen.
Varmaanhan mä keitän AVn mielestä pannukahvin väärin, mutta en tiedä miksi se vaatisi enemmän kuin keittimellä keitto. Laitat veden pannuun tai kattilaan, kiehautat ja lisäät porot. Jos haluaa, niin hetken odotus että porot painuu. Siinä se.
Vierailija kirjoitti:
Pannukahvi on parempaa maultaan kuin suodatinkahvi, todella paljon. Pannukahvi on pehmeämpi ja täyteläisempi maultaan (hiukan enemmän rasvaa kuin suodatinkahvissa, ei ole kalkkia mitä suodatinkahviin tulee keittimestä eikä kahvin maku ole muuttunut suodatinpaperin vuoksi).
Pannukahvi on myös parempaa vatsalle kuin suodatinkahvi.
Suosittelen kaikkia kokeilemaan, toki vaatii todella vähän enemmän vaivaa kuin suodatinkahvin keittäminen.
Mistä se kalkki tulee sinne keittimeen? Pitääkö sinne laittaa huollon yhteydessä kalkkitabletteja?
Olisko kestosuodatin sitten parempi, ei tulis ainakaan paperin makua? En tarkotita perkolaattoria, vaan tavallinen keitin, jossa kestosuodatin?
Pressopannua suosittelen lämpimästi. Kiehuva vesi pannuun purujen päälle, hetken odottelu ja männällä purut pohjalle. Parempaa kuin minkään kahvinkeittimen kahvi.
Vierailija kirjoitti:
Pressopannua suosittelen lämpimästi. Kiehuva vesi pannuun purujen päälle, hetken odottelu ja männällä purut pohjalle. Parempaa kuin minkään kahvinkeittimen kahvi.
Miten olet ratkaissut pressopannun pohjakoon ongelman, sehän on yleensä selvästi pienempi kuin lieden levy.
Hyvin tehtynä ja savunmakuisena se onkin paljon parempaa.
S´zikkis