Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten paistaa täydellinen pihvi?

Pihvimaster
25.01.2019 |

Olen nyt tässä lähiaikoina miettinyt, miten paistaa täydellinen pihvi.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
25.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu täydellisyyden määritelmästä, mikä liha, mikä kypsyysaste, hella, grilli, millainen pannu...

Vierailija
2/9 |
25.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liian laaja kysymys, kun kyse ei ole pelkästä paistamisesta. Pihvin täydellisyys lähtee paljon kauempaa laitumella käytetyn apilalajin valinnasta alkaen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
25.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lähtökohtana hyvä liha.

Nosta huoneenlämpöön tunti ennen.

Leikkaa noin 2,5 - 3 cm paksuja pihvejä.

Paista riittävän kuumalla lämmöllä minuutti puoleltaan.

Laita kymmenenksi minuutiksi tekeytymään. Esim tarpeeksi iso pakasterasia tai kääri folioon.

Kymmenen minuutin päästä paista toinen kerta. Nyt paistoaiak riippuu siitä kuinka kypsä pihvin haluat, 

Pistä vielä kymmeneksi minuutiksi tekeytymään, ennen syöntiä.

Älä kääntele pihviä turhaan.

Vierailija
4/9 |
25.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihan laatu ja lämpötila, pannun laatu ja materiaali (valurautaa toivottavasti), hellan kapasiteetti ( lähteekö tarpeeksi potkua) ja se että uskallat jättää pihvin tarpeen raa’aksi.

Vierailija
5/9 |
14.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Inhottavaa!

Vierailija
6/9 |
14.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pippuripihvin tapauksessa ensin paisto pannulla ja sitten uuniin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
14.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sinun täydellinen ei ehkä ole minun täydellinen. Eipä mulla muuta.

Vierailija
8/9 |
14.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa aloittaa hommaamalla valurautapannu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
14.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

MUISTA SUIKKARI JÄLKKÄRIKSI; SE TÄRKEIN ! ! ! ! ! ! !