Jos kahvin keittäisi viinaan - tulisiko siitä kahvilikööriä?
Ei tarvitsisi kaupasta ostaa kallista likööriä...
Kommentit (5)
Tavallaan, jos vielä lisäät siihen reilusti sokeria - mutta aika vähäa.koholista, tqi jopa alkoholitonta. Alkoholi kun höyrystyy 78.37 asteessa ja kahvinkeitin kuumentaa nesteen 90 asteiseksi.
En myöskään ole varma, miten kahvinkeitin kestää alkoholia. Voi olla, että vastuksista alkaa irrota raskasmetalleja.
Moccamasterin 95 asteen käsittelyssä ei jäisi paljoa viinaa jäljelle😅
Oikea tapa on kahvin (tai espresson), sokerisiirapin ja vodkan yhdistäminen shakerissa.
Vierailija kirjoitti:
Moccamasterin 95 asteen käsittelyssä ei jäisi paljoa viinaa jäljelle😅
Oikea tapa on kahvin (tai espresson), sokerisiirapin ja vodkan yhdistäminen shakerissa.
Tai voihan sitä panna astiaan kahvipapuja, sokeria ja viinaa ja antaa uuttua puoli vuotta. Marja- tai hedelmäliköörin ohje on se, että kaikkia ainesosia yhtä paljon.
https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/115509/Kielletty%20alle%2018-v…
Ite oon tehny tuota
Likööri on erittäin sokeripitoista. Likööriäkin voi toki tehdä itse kotona, muttei noin.