Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jos kahvin keittäisi viinaan - tulisiko siitä kahvilikööriä?

Vierailija
22.01.2019 |

Ei tarvitsisi kaupasta ostaa kallista likööriä...

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
22.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Likööri on erittäin sokeripitoista. Likööriäkin voi toki tehdä itse kotona, muttei noin.

Vierailija
2/5 |
22.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tavallaan, jos vielä lisäät siihen reilusti sokeria - mutta aika vähäa.koholista, tqi jopa alkoholitonta. Alkoholi kun höyrystyy 78.37 asteessa ja kahvinkeitin kuumentaa nesteen 90 asteiseksi.

En myöskään ole varma, miten kahvinkeitin kestää alkoholia. Voi olla, että vastuksista alkaa irrota raskasmetalleja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
22.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Moccamasterin 95 asteen käsittelyssä ei jäisi paljoa viinaa jäljelle😅

Oikea tapa on kahvin (tai espresson), sokerisiirapin ja vodkan yhdistäminen shakerissa.

Vierailija
4/5 |
22.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Moccamasterin 95 asteen käsittelyssä ei jäisi paljoa viinaa jäljelle😅

Oikea tapa on kahvin (tai espresson), sokerisiirapin ja vodkan yhdistäminen shakerissa.

Tai voihan sitä panna astiaan kahvipapuja, sokeria ja viinaa ja antaa uuttua puoli vuotta. Marja- tai hedelmäliköörin ohje on se, että kaikkia ainesosia yhtä paljon.

Vierailija
5/5 |
22.01.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi kaksi