Jaahas, Tupla patukan makukin menty pilaamaan. Ootteko huomanneet?
Ostin Tupla patukan, joka oli tosi hyvää. Sitten ostin muutama viikko myöhemmin toisen Tupla patukan ja ihmettelin heti että miten tää maistuu jotenki oudolle, ei niin hyvää kun se, minkä aikasemmin söin. Katoin tuoteselostetta ja kolmantena ainesosaluettelossa oli "kasvirasva (palmu, shea)".
Katoin netistä että joissakin Tupla patukoissa se kasvirasva tulee ainesosaluettelossa vasta kuudentena kun joissakin jo kolmantena. Eli tämäkö sen makueron sitten aiheuttaa?
Ootteko muut huomanneet samaa? Pitäs kai ostaa jemmaan noita parempia tuplia kun menty nääkin pilaamaan!
Kommentit (29)
No en tiiä onko pilattu millon, en ollu pitkään aikaan syöny ennen kun nyt. Mutta se toinen kyllä maistu hyvälle.
AP
Tuplasta en tiedä, mutta Fazerin Sinisen maku on pilattu ja se pistää edelleen vi*uttamaan.
Olen huomannut Tuplan (entisen suosikkipatukkani) pilaamisen, enkä ole sitä siksi syönyt enää vuosikausiin. Se on nykyään kova, rasvainen ja mauton.
Vierailija kirjoitti:
No en tiiä onko pilattu millon, en ollu pitkään aikaan syöny ennen kun nyt. Mutta se toinen kyllä maistu hyvälle.
AP
Nyt vasta satuit vilkaisemaan sitä käärettä, et olisi muuten huomannut mitään eroa 😄
Minun mielestä taasen Fazerin sininen maistuu yhtä hyvältä kuin ennenkin. Siinä ei ole palmurasvaakaan.
AP
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No en tiiä onko pilattu millon, en ollu pitkään aikaan syöny ennen kun nyt. Mutta se toinen kyllä maistu hyvälle.
AP
Nyt vasta satuit vilkaisemaan sitä käärettä, et olisi muuten huomannut mitään eroa 😄
Hä? Huomasinhan eron. Minähän sanoin että se eka tupla oli hyvää, mutta toinen maistui oudolta.
AP
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No en tiiä onko pilattu millon, en ollu pitkään aikaan syöny ennen kun nyt. Mutta se toinen kyllä maistu hyvälle.
AP
Nyt vasta satuit vilkaisemaan sitä käärettä, et olisi muuten huomannut mitään eroa 😄
Hä? Huomasinhan eron. Minähän sanoin että se eka tupla oli hyvää, mutta toinen maistui oudolta.
AP
Niin, muka. Sen jälkeen kun olit hoksannut kääreestä, että siinä on pöljyä.
Erehdyin minäkin ostamaan tosi pitkästä aikaa Maxi-tuplan ja voi itku mikä pettymys! Ei voi puhua enää samasta tuotteesta mitä oli myynnissä 80-90-luvuilla. Ihmettelen kovin miten tämä tuote voi olla Suomen suosituin suklaapatukka?
No onko se ihme että ei maistu samalta kun katsoo tuotesselostetta, neljä pääraaka-ainetta tässä:
glukoosisiirappia, sokeria, kasvirasvoja (palmu*, shea), rasvatonta maitojauhetta.
Vaikea noista on taikoa mitään suklaista makuelämystä, tuloksena on eltaantunut ylimakea rasvaklöntti.
Vierailija kirjoitti:
Minun mielestä taasen Fazerin sininen maistuu yhtä hyvältä kuin ennenkin. Siinä ei ole palmurasvaakaan.
AP
Ei valitettavasti maistu. En ole katsonut tuoteselostetta, mutta nykyään siinä on jauhoinen tuntu.
Ei Tupla ole enää sellaista kuin joskus ennen. Samoin joulukonvehti Budapest on muuttunut mauttomaksi. Sama koskee myös Valion jogurtteja ja jäätelöitä. Hyvä maku tuntuu olevan yhdentekevä asia.
Wikipedia osaa kertoa, että valmistusmaa on ehtinyt vaihtua Ranskasta Espanjaan, liekö silläkin syynsä. Tuoteseloste paljastaa lisäksi, että jumalten mannaan on menty sotkemaan palmurasvaa, joten Tuplan jättäminen kaupan hyllyyn on nyt entistäkin helpompaa.
Tästä muutoksesta on kohta varmaan jo 10 vuotta. Eihän tuolla alkuperäisen kanssa paljon muuta yhteistä ole kuin nimi.
Mahdollisimman paljon gluukosia/fruktoosia ja halpaa kasvisrasvaa. Mahdollisimman vähän kaakaota. Soijalestiinit ja kemistin kyhäämät aromit päälle.
Tuo on resepti millä fazerin osakeomistajien voitot maksimoidaan.
Höpsis, Tuplahan pilattiin jo vuosia sitten.