Uusi karppausboomi on tulossa
https://www.latimes.com/opinion/op-ed/la-oe-ludwig-carbohydrate-insulin…
ja kas kummaa, Antti Heikkilän mainostama insuliiniresistenssi näyttää olevan aito ilmiö. Miten traumatologian ja ortopedian erikoislääkäri voi tuollaista tietää?
Kommentit (3)
Vierailija kirjoitti:
:DDDD. Antti Heikkilä keksi insuliiniresistenssin. Okei.
Ai keksi vai? Sehän mahtavaa! Minä luulin Heikkilän olevan niitä harvoja jotka aiheesta kirjoittaa.
Tåä nykyajan ruoka buumi on naurettavaa. Ei me oikeasti tiedetä ihmiskunnan kannalta mitä pitäisi syödä ja mitä ei. Kannattaa syödä just sitä mistä tulee selkeästi ja rehellisesti hyvä olo. Eli toisin sanoen ihan kaikkea mahdollista kohtuudella, niin biologia tottuu kaikenlaiseen eloperäiseen ravintoon. Yksistään porkkanoilla ei pääse kuin paskalle.
:DDDD. Antti Heikkilä keksi insuliiniresistenssin. Okei.