Miksi lehtipihvistä tykkääminen ei ole hyvän maun mukaista
Kommentit (18)
En mä nyt tiedä onko se niin huonoa makua.
Siitä tuli vaan junttiklassikko, kun Jani tilasi lehtipihvin ja pepsin tilanteessa jossa olisi saanut ottaa aivan mitä tahansa.
Itse pidän vähän mehukkaammasta pihvistä, mutta en ajattele että onpas urpo jos joku muu pöytäseurueessa tilaa lehtipihvin.
Olen ihmetellyt samaa. Miksi lehtipihvi on junttia, ja verinen, niin maustettu pihvi ettei lihaa maista, on sitten cool?
En tajua.
Varmaan koska jokin Gordon-ääliö-Ramsay on niin sanonut.
Koska täysjuntit kuvittelevat, että sillä, mitä ihminen pitää hyvänmakuisena, on jotain tekemistä sivistyneisyyden ja sosiaalisen statuksen kanssa.
Olipa outo ;DDDDDD
Kunnon provolla ehtoo sujuu kivemmin, eikö. Ja eikö lehtipihvillä paatuneen lihansyöjä-heteronkin ole kätevä harjoitella vegaanisempaa ruokavaliota, lehtihän on kasvis.
Yksi tuttavani kertoi, että kerran joidenkin hienojen päivällisten jälkeen hän ja moni muu seurueesta päätyi toisistaan tietämättä syömään lehtipihviannoksia johonkin läheiseen ABC-tyyppiseen paikkaan. Hienon ravintolan gourmet-annokset olivat olleet niin pieniä, että kaikilla oli kauhea nälkä.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Faith kirjoitti:
Yksi tuttavani kertoi, että kerran joidenkin hienojen päivällisten jälkeen hän ja moni muu seurueesta päätyi toisistaan tietämättä syömään lehtipihviannoksia johonkin läheiseen ABC-tyyppiseen paikkaan. Hienon ravintolan gourmet-annokset olivat olleet niin pieniä, että kaikilla oli kauhea nälkä.
Jos ravintolan annokset ovat pieniä, niin se johtuu siitä että niitä kuuluu syödä useampia. Yleensä 5-9 ruokalajin menyy. Aika noloa jos ei kukaan seurueesta tiennyt tätä.
Vierailija kirjoitti:
Faith kirjoitti:
Yksi tuttavani kertoi, että kerran joidenkin hienojen päivällisten jälkeen hän ja moni muu seurueesta päätyi toisistaan tietämättä syömään lehtipihviannoksia johonkin läheiseen ABC-tyyppiseen paikkaan. Hienon ravintolan gourmet-annokset olivat olleet niin pieniä, että kaikilla oli kauhea nälkä.
Jos ravintolan annokset ovat pieniä, niin se johtuu siitä että niitä kuuluu syödä useampia. Yleensä 5-9 ruokalajin menyy. Aika noloa jos ei kukaan seurueesta tiennyt tätä.
Noloa ravintolalta, jos eivät osaa sitä vinkata.
Vierailija kirjoitti:
Faith kirjoitti:
Yksi tuttavani kertoi, että kerran joidenkin hienojen päivällisten jälkeen hän ja moni muu seurueesta päätyi toisistaan tietämättä syömään lehtipihviannoksia johonkin läheiseen ABC-tyyppiseen paikkaan. Hienon ravintolan gourmet-annokset olivat olleet niin pieniä, että kaikilla oli kauhea nälkä.
Jos ravintolan annokset ovat pieniä, niin se johtuu siitä että niitä kuuluu syödä useampia. Yleensä 5-9 ruokalajin menyy. Aika noloa jos ei kukaan seurueesta tiennyt tätä.
Miksi niitä ei sitten myydä 5-9 ruokalajin menyynä? Aika noloa on syödä edes jotain kärpäsenpaskan kokoista pihviä, jossa puolikas papu "kruununa".
Faith kirjoitti:
Yksi tuttavani kertoi, että kerran joidenkin hienojen päivällisten jälkeen hän ja moni muu seurueesta päätyi toisistaan tietämättä syömään lehtipihviannoksia johonkin läheiseen ABC-tyyppiseen paikkaan. Hienon ravintolan gourmet-annokset olivat olleet niin pieniä, että kaikilla oli kauhea nälkä.
.
Ruuan kanssa pelleilyä laittaa ½ lusikallista ristiin rastiin hehtaarin kokoiselle lautaselle, vaikka niitä lautasia tuotaisiin 7 eteen, ei niillä nälkä lähde.
Ollessani töissä eräässä pihvipaikassa, nuijimme lehtipihvit kokoon poikkeuksetta fileiden rippeistä ja lasten annoksiin menevien pihvien puolikkaista (lasten annokseen menee pienempi pihvi kuin normiannokseen ja pihvi leikataan pienemmäksi ja muotoonsa ennen paistamista). Jotenkin olen sen jälkeen karsastanut näitä lehtipihvejä sen jälkeen.
T: kokki evp
Samahan se on hampurilaisten kanssa. Pihvi voi olla vaikka kuinka hyvä ja kaikki muukin, mutta ei ole "hienoa".
Kuka nyt niin on väittänyt? Sehän on hyvää, minä ainakin tykkään. Ei-hakatut pihvit ovat tosin vielä parempia, jotenkin ruokasempia.
Koska hakkamaalla pihvin teet siitä kuivan.