Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kirja nimeltä Kolesterolimyytti poltettiin Suomen televisiossa v 1993

Vierailija
22.12.2018 |

Tulipahan tuo mieleen näistä Antti Heikkilän vainoista.

Miten tuossa nyt sitten loppujen lopuksi kävi? Ollaanko tuon kirjan väitteet nyt kumottu?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
22.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ymmärrä tätä kohkausta. Miten tämä nyt on yhtään sen enempää sensuuria kuin se, jos kustantaja olisi nauranut Heikkilän ulos ja kieltänyt kustantamasta? Näinhän olisi voinut käydä kaikessa hiljaisuudessa eikä kukaan tietäisi mitään.

Vierailija
2/14 |
22.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
22.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uffe Ravnskov : ”Kaikkihan sanovat, että jos syö liikaa eläinrasvoja niin altistuu sydänsairauksille ja halvauksille, mutta ei ole mitään tieteellisiä todisteita jotka olisivat pystyneet todistamaan tämän. Yhteyttä ei ole. Väitän, että asia on pikemminkin päinvastoin. On kuudesta kahdeksaan tutkimusta, jotka ovat osoittaneet että aivohalvauksen saaneet ovat syöneet vähemmän tyydytettyjä rasvoja kuin muut."

Vierailija
4/14 |
22.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ranskassa syödään enemmän voita, kermaa ja rasvaisia juustoja kuin missään muussa Euroopan maassa ja silti siellä on vähiten sydän- ja verisuonitauteja.

Vierailija
5/14 |
22.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juonto: Ei ihme, että Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksessa ei haluta muistella Setti-tutkimusta, sehän osoitti, että voin syönnillä ei ollut mitään vaikutusta sydänsairauden riskiin, mutta sen sijaan margariini lisäsi selvästi sydäntautikuolleisuutta.

Vierailija
6/14 |
22.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki kolme koontitutkimusta päätyivät siihen, että yhteyttä tyydyttyneen eläinrasvan nauttimisen ja sydän- sekä verisuonisairauksien tai kuolleisuuden välillä ei ollut.

Sen sijaan yksi koontitutkimuksista havaitsi monityydyttymättömien kasviöljyjen lisäävän voimakkaasti sydänkuolemia. Niitä ovat käytännössä kaikki muut ruokaöljyt paitsi oliiviöljy ja tietyin varauksin rypsiöljy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
22.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Vierailija
8/14 |
22.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaikki kolme koontitutkimusta päätyivät siihen, että yhteyttä tyydyttyneen eläinrasvan nauttimisen ja sydän- sekä verisuonisairauksien tai kuolleisuuden välillä ei ollut.

Sen sijaan yksi koontitutkimuksista havaitsi monityydyttymättömien kasviöljyjen lisäävän voimakkaasti sydänkuolemia. Niitä ovat käytännössä kaikki muut ruokaöljyt paitsi oliiviöljy ja tietyin varauksin rypsiöljy.

Koontitutkimuksella tarkoitetaan ilmeisesti meta-analyysiä.  Näillä "tutkimuksilla" voi pyyhkiä ihan huoleti vaikka pyllyä. Niistä saa aina sellaiset tulokset kuin tilaaja haluaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
22.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kaikki kolme koontitutkimusta päätyivät siihen, että yhteyttä tyydyttyneen eläinrasvan nauttimisen ja sydän- sekä verisuonisairauksien tai kuolleisuuden välillä ei ollut.

Sen sijaan yksi koontitutkimuksista havaitsi monityydyttymättömien kasviöljyjen lisäävän voimakkaasti sydänkuolemia. Niitä ovat käytännössä kaikki muut ruokaöljyt paitsi oliiviöljy ja tietyin varauksin rypsiöljy.

Koontitutkimuksella tarkoitetaan ilmeisesti meta-analyysiä.  Näillä "tutkimuksilla" voi pyyhkiä ihan huoleti vaikka pyllyä. Niistä saa aina sellaiset tulokset kuin tilaaja haluaa.

Niin, no voi se tietenkin olla. Kuka oli tässä tapauksessa tilaaja ja miksi se halusi tuon tuloksen?

Vierailija
10/14 |
22.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ranskassa syödään enemmän voita, kermaa ja rasvaisia juustoja kuin missään muussa Euroopan maassa ja silti siellä on vähiten sydän- ja verisuonitauteja.

Japanilaiset polttaa tupakkaa kuin korsteenit, mutta keuhkosyöpä on siellä harvinainen.

Heikkolahjaisille selkosuomella, geenit ratkaisevat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
22.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ranskassa syödään enemmän voita, kermaa ja rasvaisia juustoja kuin missään muussa Euroopan maassa ja silti siellä on vähiten sydän- ja verisuonitauteja.

Japanilaiset polttaa tupakkaa kuin korsteenit, mutta keuhkosyöpä on siellä harvinainen.

Heikkolahjaisille selkosuomella, geenit ratkaisevat.

Millaiseen ruokaan suomalaiset ovat geeniensä puolesta sopeutuneet, sinun mielestäsi? Jäisiä puolukoita ja jäkälää vai ihan oikeaa lihaa rasvoineen kaikkineen?

Vierailija
12/14 |
22.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uppppppp

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
22.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

.

Vierailija
14/14 |
22.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lisää aiheesta:

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/09/17/rasvainen-kupla

Jos sillä on mitään merkitystä, niin noista haastatelluista Puska oli terveimmän näköinen. Mahtaako elää niinkuin julistaa?

Usein muuten ihmettelen miksi terveyskaupan myyjät on niin huonovointisen oloisia.