Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tein riisipuuron kookosmaitoon ja petyin, koska tämähän maistuu ihan samalta!

Vierailija
19.12.2018 |

Olisin odottanut vähän täyteläisempää kookoksen makua tai jotain...

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
19.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mihin kookosmaitoon teit? Itse olen aina saanut kookoksen pehmeän maun mukaan. Nimenomaan pehmeästi, en päällekäyvästi. Käytän santa marian tetroja, joita ei ole laimennettu vedellä.

Vierailija
2/4 |
19.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Amoy -niminen kookosmaito, joka ainesosaluettelon perusteella koostuu 55% kookosmaitouutteesta tai jotain sinne päin. Kaapissa on myös luomu-Santa Maria kookosmaito, jossa prosentti on 60%. En usko, että viidestä prosentista voi olla kiinni. Reseptin mukaan tein, 400 ml kookosmaitoa ja 4 dl vettä. Puuro tuoksui hivenen kookokselle, mutta oli kenties jopa hieman tavallista mauttomampaakin.

Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
19.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta eikös se ole hyvä, että maistuu samalta? 

Vierailija
4/4 |
19.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ok, minulla on santa marian the creamier coconut milk, 100% kookospähkinäuutetta, jonka rasva% on 18. On mulla joskus sama tetra coconut creamina, mutta sitä harvoin käytän riisipuurossa.

Arvokkaampaa, kuin vedellä laimennetut, mutta miksi ostaisin laimennettua, kun se laimennetaan kotona joka tapauksessa.