Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pakastinkalan paistaminen pannulla ja väri vs. lämpötila

Vierailija
13.12.2018 |

Listeria tuhoutuu jossain 75, en jaksa tarkistaa. Kun ottaa pakastimesta kalan ja tuppaa sen pannulle (joo, en sulata) niin mistä tietää, että sisin punainen osa on saavuttanut 75 lämpötilan?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
13.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä tiesin sen vatsallani jo ennakkoon!

Vierailija
2/4 |
13.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistotulos on kyllä surkea jos jäisenä raa’an kalan paistat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
13.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Paistotulos on kyllä surkea jos jäisenä raa’an kalan paistat.

Tykkään itse, minun suuhun ja mahaanhan se menee, että älä huoli.

Vierailija
4/4 |
13.12.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Paistotulos on kyllä surkea jos jäisenä raa’an kalan paistat.

Tykkään itse, minun suuhun ja mahaanhan se menee, että älä huoli.

Mistä tykkäät siinä