Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten jauhelipihvit tai pullat pitäisi paistaa pannulla?? Itsellä ne jää kiinni, onko vain huono pannu?

Vierailija
13.11.2018 |

En ole millään pannulla ikinä onnistunut paistamaan kunnon pullia tai pihviä, teen siksi nykyään aina uunissa..
Olisi ihana kokeilla paistettuna, mikä sen salaisuus on?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
13.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Runsas voi.

Vierailija
2/12 |
13.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita reilusti voita tai öljyä ja pitää tosiaan olla sellainen teflon pannu johon ei jää kiinni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
13.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Salaisuus on se että väri pintaan paistinpannulla rasvassa ja sitten kypsymään uuniin

Vierailija
4/12 |
13.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Levy on liian kuuma, joku älypää ehdotti uunia, Jeesus sentään.

Vierailija
5/12 |
13.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hanki kunnollinen paistinpannu. Mielellään valurautapannu, reilusti vaan voita.

Vierailija
6/12 |
13.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taikinassa liikaa jauhoja....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
13.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita kunnolla voita pannulle. Pannun pitäisi olla joko teflonpannu tai kunnon valurautapannu. Itse kyllä teen lihapullat nykyään uunissa, koska se on nopeampaa ja helpompaa.

Vierailija
8/12 |
13.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä pese jauhelihaa. Osta naudan paistijauhelihaa. Riittävästi voita sekä hiukan öljyä. Hyvä teflonpannu. Älä paista pitkään yhdeltä kantilta, eli kääntele pullia usein. Voit paistella hiukan ja laittaa sitten uuniin kypsymään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
13.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

valurautapannu, voi ja tarpeeksi pieni satsi kerrallaan. ei liian kuuma pannu, tekemällä oppii, jossei niin miksi et jatka uunissa tekemistä?

Vierailija
10/12 |
14.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihapullat voi myös keittää lihaliemivedessä! Jauhelihana miel. sika-nautaa. Paistijauheliha on liian kuivakasta(vähärasvaista). Jos omistat lihamyllyn, voit jauhaa esim. rasvaisempaa ruhonosaa lampaasta tai naudasta. Mieluiten pakastamattomasta lihasta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
14.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse teen aina pannulla. Valmistuvat nopeammin ja ovat parempia, koska paistopinta.

En kehnolle kokille suosittele valurautapannua, koska se esim. kuumenee helposti liikaa. Toki taitavalle kokille se on paras. Sinulle suosittelen, jotain sellaista pannua, jossa on tarttumaton pinta. Käytä reilusti rasvaa. Siitä suurin osa jää pannulle, joten ei tarvitse pelätä, että sitä tulee syötyä sen enempää. Kuumenna rasva ensin kunnolla. Kun olet saanut värin lihaan, laske lämpötilaa. Jauhelihapihviä ei kannata koko ajan käännellä, mutta lihapullat kärähtävät kokemukseni mukaan aika helposti, ellei niitä pyörittele.

Vierailija
12/12 |
14.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis jauhenlihapihvikö?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kolme seitsemän