Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Minkä ihmeen takia? Voisiko joku selittää?

  • ylös 2
  • alas 6

Kommentit (11)

Vierailija

Alle 30v eurooppalainen ei ole nähnyt republikaaneista mitään muuta kuin retardeja. Usassa asiat voi olla monimutkaisempia koska jossain osavaltioissa on voinut olla järkeviä republikaaneja. Mutta juuri nyt retardit johtaa republikaaneja ja näin on ollut pitkään. Kaukana historiassa ovat eiretardit republikaani pressat.

Vierailija

Tää kannattaa vilkaista. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Varmaan samasta syystä kun jotkut mollaavat demokraatteja. Se on poliittisten vastustajien demonisointia.

Vierailija

Siks ku näille yksinkertaisille täällä ei voi vastata ku typerästi. Ihmeellistä ku pimeimmät poliitikot ja heidän kannattajansa varsinkin, ovat omineet republikaanit ja käyttävät ko. puoluetta suuruusharhoissaan.

Vierailija

En itse ole kovinkaan viehättynyt heidän konservatiivisista ajatuksistaan niin paljon, että valitsisin heidät demokraattien asemasta. - Toki tämä on kärjistys, koska aivan hyvin esimerkiksi etelästä valittu demokraatti saattaa olla mielipiteiltään paljon lähempänä eteläisiä republikaaneja kuin lännestä valittu republikaani.

Mutta yleisesti republikaanien tukemat ajatukset mm. sosiaalipolitiikassa , kuten halu  vastustaa abortteja ja homoseksuaalien avioliitto-oikeutta.  Tai kuinka heistä suuri osa vastustaa myös julkista terveydenhuoltoa, jollainen on olemassa muodossa tai toisessa Euroopassa ja Kanadassa. Ja kuinka heistä monen haku kiistaa evouutio-teoria ovat muiden muassa ajatuksia, joita en koe sellaisiksi, jotka jakaisin varauksettomasti itse.

Syf

Ainakin USAn kolme ääliöintä pressaa tulee republikaaninen riveistä. 

Republikaanit edustaa nykyään:

-Uskonnollisuutta

-Konservatismiä

-Nationalismiä

Euroopassa ollaan USAn demokraatteihinkin nähden enemmän liberaaleja, sosialisteja ja skulaareja, saatika sitten rebulikaaneihin.

Vierailija

Ei yleisesti mollata. Esim John McCain on ollut hyvin arvostettu poliitikko. Myös esim Paul Ryania on pidetty yleisesti järki-ihmisenä ennen viime vuosien tapahtumia. Valitettavasti esim Ryan ei jaksanut seistä sanojensa takana, ja onkin nyt jäämässä pois politiikasta. Barbara Bush oli myös arvostettu vanhan polven republikaani. Valitettavasti alt right on tuhoamassa sen perinteisen arvostetun republikaanipuolueen täysin. Moni fiksu ehdokas jättäytyy nyt näissä vaaleissa pois, ja äärityyppejä tulee tilalle.

Vierailija

Koska Trump. - Kuinka moni haluaa oikeasti samaistua siihen, mitä Trump edustaa? Aika moni, mutta vähemmistö, jos fiksumpiakin on tarjolla.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla