APUA! Voiko naudan maksaa syödä kalvoineen?
Ehdin jo leikata naudan maksan viipaleiksi, ja nyt luin että kalvot olisi pitänyt poistaa. Voiko sen paistaa ja syödä kalvoineen?
Kommentit (3)
Vierailija kirjoitti:
Voihan ne poistaa paistetusta lautasellakin. Sitkeitä ovat, aivan kuin verisuonetkin.
Uskallankohan maistaa ollenkaan, mitäs jos siihen tukehtuu??
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voihan ne poistaa paistetusta lautasellakin. Sitkeitä ovat, aivan kuin verisuonetkin.
Uskallankohan maistaa ollenkaan, mitäs jos siihen tukehtuu??
Miten sinä voit tukehtua niihin, jos poistat lautaselle? Mutta ei huolta, sinä olisit tukehtunut ajat sitten, jos suussasi olisi niin huono tuntoaisti, että nieleskelisit sellaista, johon voi tukehtua.
Voihan ne poistaa paistetusta lautasellakin. Sitkeitä ovat, aivan kuin verisuonetkin.