Esimies haluaa, että syömme asiakkailta jääneet ruuat! (Ravintola-alalla)
Toivottavasti en saa potkuja kun tänne asiasta kirjoittelen. Mutta esimiehemme ei pidä ruokahävikistä ja ehdotti, että lounaaksi voisimme syödä asiakkailta lautasille jääneitä ruokia. Tietenkään esimies ei voi meitä pakottaa tähän ja tietää itsekin, mutta minusta on hieman alentavaa meitä työntekijöitä kohtaan edes ehdottaa moista ideaa. Mitä mieltä?
Kommentit (11)
Vihreä, maailmantuskaa poteva, ilmastonmuutoksesta huolta kantava naisesimies. 😜
Ihan noin muuten 0/5.
Toi olis voinut toimia jos nuo lautasjäämät tarjoiltais uudelleen asiakkaille.
Hyi helv...! Itsekin ravintola alalla. Kerran yksi tarjoilija söi asiakkaan jättämästä ruoasta ja kaikki keittiössä pöyristyi..)
Mutta ilmeisesti kiinalais ravintoloissa riisi kipataan seuraavalle kulhosta. Että näin.
0/5, kaikkiin paskoihin provoihin te mammat lankeattekin.
Eiköhän nuo lautasjämät mene myyntiin ResQ-palvelussa
Vierailija kirjoitti:
No hyi hitto! Mistä se esimies tietää mitä tarttuvia tauteja asiakkailla on ollut? Ruoka on myös jo jäähtynyttä ja siihen on oma bakteerikanta alkanut kasvamaan.
Eihän noin pöljää esimiestä oikeesti oo olemassa?
Mitähän muita elintarvikehygieniaa vaarantavia säästötoimenpiteitä tuollaisella esimiehellä olisi?
No hyi hitto! Mistä se esimies tietää mitä tarttuvia tauteja asiakkailla on ollut? Ruoka on myös jo jäähtynyttä ja siihen on oma bakteerikanta alkanut kasvamaan.
Eihän noin pöljää esimiestä oikeesti oo olemassa?