Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Esimies haluaa, että syömme asiakkailta jääneet ruuat! (Ravintola-alalla)

Vierailija
19.10.2018 |

Toivottavasti en saa potkuja kun tänne asiasta kirjoittelen. Mutta esimiehemme ei pidä ruokahävikistä ja ehdotti, että lounaaksi voisimme syödä asiakkailta lautasille jääneitä ruokia. Tietenkään esimies ei voi meitä pakottaa tähän ja tietää itsekin, mutta minusta on hieman alentavaa meitä työntekijöitä kohtaan edes ehdottaa moista ideaa. Mitä mieltä?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
19.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No hyi hitto! Mistä se esimies tietää mitä tarttuvia tauteja asiakkailla on ollut? Ruoka on myös jo jäähtynyttä ja siihen on oma bakteerikanta alkanut kasvamaan.

Eihän noin pöljää esimiestä oikeesti oo olemassa?

Vierailija
2/11 |
19.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

XDD Nolo provo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
19.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vihreä, maailmantuskaa poteva, ilmastonmuutoksesta huolta kantava naisesimies. 😜

Ihan noin muuten 0/5.

Vierailija
4/11 |
19.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toi olis voinut toimia jos nuo lautasjäämät tarjoiltais uudelleen asiakkaille.

Vierailija
5/11 |
19.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi helv...! Itsekin ravintola alalla. Kerran yksi tarjoilija söi asiakkaan jättämästä ruoasta ja kaikki keittiössä pöyristyi..)

Mutta ilmeisesti kiinalais ravintoloissa riisi kipataan seuraavalle kulhosta. Että näin.

Vierailija
6/11 |
19.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei saa edes sioille antaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
19.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

0/5, kaikkiin paskoihin provoihin te mammat lankeattekin.

Vierailija
8/11 |
19.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ravintola porvoolainen? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
19.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aikas hyvä trolli. 

Vierailija
10/11 |
19.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eiköhän nuo lautasjämät mene myyntiin ResQ-palvelussa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
19.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No hyi hitto! Mistä se esimies tietää mitä tarttuvia tauteja asiakkailla on ollut? Ruoka on myös jo jäähtynyttä ja siihen on oma bakteerikanta alkanut kasvamaan.

Eihän noin pöljää esimiestä oikeesti oo olemassa?

Mitähän muita elintarvikehygieniaa vaarantavia säästötoimenpiteitä tuollaisella esimiehellä olisi?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi yksi