Millä tavalla valmistelet kuraläppäpizzan syömäkelpoiseksi?
Kommentit (13)
Paras metodi on jättää se kauppaan
Se on roiskeläppä. Lämmitän paistinpannulla niin pohjasta tulee rapea. Sitten vaan paljon ketsuppia.
Laitan mikroon. Tosin en ole kyllä syönyt noita vuosikausiin.
Paistinpannulla ilman rasvaa kannen alla miedohkolla lämmöllä, tulee rapea pohja.
Uunissa grillivastuksilla, tai mökillä paistinpannulla kun ei oikein muutakaan vaihtoehtoa ole. Tai sitten ei lämmitetä ollenkaan.
En minä edes osta sellaisia. Hirveä ajatuskin.
Heitän suoraan roskiin. Söin sitä viimeksi joskus 15 vuotta sitten.
Miksi mä ostaisin jotain niin pahaa, että se pitäisi suurella vaivalla tuunata syömäkelpoiseksi?
Vierailija kirjoitti:
Miksi mä ostaisin jotain niin pahaa, että se pitäisi suurella vaivalla tuunata syömäkelpoiseksi?
Ehkä ostat raakoja perunoitakin? Lihaa, kalaa, kananmunia?
Lisää juustoo ja uuniin. Ei mikroon.
Leiipominen on edullista. Leiipoo kerralla isomman taikinan.
Ei siitä saa syötävää mitenkään. En tajua kuka ostaa sellaista p***aa