Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä teen kyssäkaalista?

Vierailija
22.08.2018 |

Ostin heräteostoksena kyssäkaalin kun se oli niin hienon näköinen ja aika halvan oloinen.
Ei mitään käryä mitä tekisin siitä, ei ole kokemusta moisesta kasvista.
Lihakeittoon?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
22.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raastetta tuoreena. Tai käytät lämpimiin ruokiin lantun tavoin/sijaan.

Vierailija
2/11 |
22.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oi että, se on sosekeitossa ihana. Ei käyttäydy kuin kaalit vaan soseutuu 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
22.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilko pieniksi paloiksi ja paista voissa, hauduta kermassa. Paistamisen aikana mausta inkiväärillä.

Vierailija
4/11 |
22.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi käyttää (liha)keitossa tai syödä raakana raasteena tai dipattavina tikkuina. Siitä saa myös ihanaa sosekeittoa.

Vierailija
5/11 |
22.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on kyllä tosi hyvää ihan raakaraasteena ruoan kyljessä. Uunissakin kannattaa kokeilla paahtaa uunijuuresten ohessa

Vierailija
6/11 |
26.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Just laitoin kyssäkaalikeiton porisemaan, mukaan myös porkkanaa ja purjoa. Liemeksi kasvislientä ja sulatejuustoa, pippuria.

Pian maistamaan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
26.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Just laitoin kyssäkaalikeiton porisemaan, mukaan myös porkkanaa ja purjoa. Liemeksi kasvislientä ja sulatejuustoa, pippuria.

Pian maistamaan :)

Hyvää oli :)

Vierailija
8/11 |
26.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teet "valkosipuliperunat", muinoin karppaussivustolta löytynyt reseptivinkki on parempaa kuin perunasta tehtynä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
26.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaatopaikkajätettä

Vierailija
10/11 |
27.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Teet "valkosipuliperunat", muinoin karppaussivustolta löytynyt reseptivinkki on parempaa kuin perunasta tehtynä.

Kuulostaa hyvältä, menee kokeiluun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
27.09.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä kuin mitä tahansa juuresta. Mielestäni kyssäkaali on rapeutensa ja mehukkuutensa takia kuitenkin parasta ihan tuoreena, vaikka dipattavina tikkuina tai ihan sellaisenaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi viisi kahdeksan