Mitä teen kyssäkaalista?
Ostin heräteostoksena kyssäkaalin kun se oli niin hienon näköinen ja aika halvan oloinen.
Ei mitään käryä mitä tekisin siitä, ei ole kokemusta moisesta kasvista.
Lihakeittoon?
Kommentit (11)
Oi että, se on sosekeitossa ihana. Ei käyttäydy kuin kaalit vaan soseutuu
Pilko pieniksi paloiksi ja paista voissa, hauduta kermassa. Paistamisen aikana mausta inkiväärillä.
Voi käyttää (liha)keitossa tai syödä raakana raasteena tai dipattavina tikkuina. Siitä saa myös ihanaa sosekeittoa.
Se on kyllä tosi hyvää ihan raakaraasteena ruoan kyljessä. Uunissakin kannattaa kokeilla paahtaa uunijuuresten ohessa
Just laitoin kyssäkaalikeiton porisemaan, mukaan myös porkkanaa ja purjoa. Liemeksi kasvislientä ja sulatejuustoa, pippuria.
Pian maistamaan :)
Vierailija kirjoitti:
Just laitoin kyssäkaalikeiton porisemaan, mukaan myös porkkanaa ja purjoa. Liemeksi kasvislientä ja sulatejuustoa, pippuria.
Pian maistamaan :)
Hyvää oli :)
Teet "valkosipuliperunat", muinoin karppaussivustolta löytynyt reseptivinkki on parempaa kuin perunasta tehtynä.
Vierailija kirjoitti:
Teet "valkosipuliperunat", muinoin karppaussivustolta löytynyt reseptivinkki on parempaa kuin perunasta tehtynä.
Kuulostaa hyvältä, menee kokeiluun.
Käytä kuin mitä tahansa juuresta. Mielestäni kyssäkaali on rapeutensa ja mehukkuutensa takia kuitenkin parasta ihan tuoreena, vaikka dipattavina tikkuina tai ihan sellaisenaan.
Raastetta tuoreena. Tai käytät lämpimiin ruokiin lantun tavoin/sijaan.