Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Käytätkö parsakaalista myös varren?

Vierailija
16.08.2018 |

Ja jos niin miten? Itse käytän, pilkon ohuita lastuja joita laitan pizzaan, keitän ja soseutan ja isken lihapullataikinaan tms tai pilkon suikaleiksi ja wokkiin. Jos ei ole käyttä niin nakkaan pakkaseen ja otan sieltä esim sosekeittoon tarvittaessa.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
16.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

ihan kuten ne murikatkin. kukkakaalin lehdetkin käytän, ei niissä oo mitään ihmeellistä

Vierailija
2/10 |
16.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pizzassa voisikin olla hyvä, kiitos vinkistä! Itse käytän kastikkeissa ja muhennoksissa. Paloina, raasteena yms. mikä nyt mihinkin sopii. Välillä tosin mutustelen keitettyä parsakaalia ihan sellaisenaan, iltapalana ja silloin se menee ihan varsineen. Vain kaikkein kovimman kantapalan jätän syömättä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
16.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän. Paloina höyrytän tai laitan vaikka wokkiin.

Vierailija
4/10 |
16.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän tottakai. Teen usein ahvenfileistä, parsakaalista ym. uunivuokaa, mihin esikypsennän pilkotun parsakaalin.

Vierailija
5/10 |
16.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja kiitos vinkistä, raastetta en ole kokeillutkaan. Meidän perhe tykkää kovasti parsakaalista, kukintoja tykätään herkutella myös raakana.

Ap

Vierailija
6/10 |
16.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai esim Kasvis sosekeittoon

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
16.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä, siinä se siivutetaan kiehumaan lisäkettä valmistettaessa kuin kukinnotkin - PAITSI jos varsi on kuiva ja puumainen (joskus on).

Ja sosekeitossa menee tietysti ihan täysin.

Vierailija
8/10 |
16.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varren joo mutta kuorin siitä sen ulommaisen kuivan kerroksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
16.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän tietenkin, samanlaisessa muodossa ja saman kokoisina paloina kuin kukinnotkin.

Vierailija
10/10 |
16.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Varren joo mutta kuorin siitä sen ulommaisen kuivan kerroksen.

Kuivaa on se sisus, ei kuori. Sisältä parsakaali voi olla jopa ihan haljennut.

Kuori voi tietysti olla muuten epäsiisti tai kolhiintunut