Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Nyt pannarin paistoon! Haluan jakaa teille minun parhaani reseptin :)

Vierailija
04.08.2018 |

1 litra punaista maitoa

6 dl vehnäjauhoja

6 kananmunaa

1,5 tl suolaa

1 dl sokeria

100g voita

Ja ohjeeseenhan voi itse lisätä aineita tai mausteita, mistä tykkää.
Mutta tästä ohjeesta tulee pellillinen PAKSUA maukasta pannaria.

Monella on ongelma, kun pannari tahtoo jäädä löysäksi keskeltä.
Paistaminen kannattaa aloittaa 175 asteessa 15-20min, jotta se jähmettyy sisältä.
Sinä aikana ei ruskistu, mutta sitten lisää lämmön 225 asteen ja paistaa loppuajan, riippuen uunista, toisen 15-20min, ehkä enemmänkin, kannattaa tarkkailla loppuvaiheessa.

Riippuu myös kuinka ruskeasta ja rapeasta kukakin tykkää! :)
Tänä aamuna tehtiin niin että lapset halusi vaaleampaa, otin puolet pois uunista, ja puolta vielä paistoin vähän lisää minun ja mieheni makuun.

Mutta kypsää ja ihanan kiinteää se oli tasaisesti joka kohdasta!

Mukavaa lauantaita!!

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
04.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä ole tullutkaan mieleen ennen pistää noin paljon munia. Se voisi tosiaan jämäköittää pannaria.

Vierailija
2/3 |
04.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Virheet: 

Tuossa on liikaa jauhoja ja voita. Kunnon rasva- ja kaloripommi. 

Toinen miinus on paksu pannari. Pannarin kuuluu olla ohut ja rapea. 

Sokeria ei tarvitse laittaa taikinaan. Jokainen laittaa sitten sokeria, hilloa tms. oman makunsa mukaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
04.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mummoni teki tuollaista paksua pannaria. Ei ollut mun makuun. 6 munaa on aika hevi setti, mut sulla ei ole ollenkaan leivinjauhetta, joten kai sit tarvii munaa. Kiva et maailmassa riittää reseptejä jokaisen suuhun. Itse teen ohjeella joka löytyy kotikokista "maailman paras pannukakku". Naaam nyt alkoi tehdä mieli.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä seitsemän yksi