Vierailija

Ovulaatio oli alkuviikosta ti maissa ja tuli
Hommailtua useampana päivänä sängyssä ja eilen iski jumalaton rintojen kipu. Ei voi sängyssä maata, tuntuu rintsikoita laitettaessa, kävellessä, maatessa. Mitä tää on? Sen verta jo ikää ja ikinä ei ole rinnat näin kipeät. Menkkoihin on parisen viikkoa...

  • ylös 3
  • alas 1

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Veikkaisin sattumaa, jos ovis on arvioitu oikein. Dpo 4 ei pitäisi olla mitenkään mahdollista olla vielä raskausoireita. Toki joku nyt ryntää tänne väittämään päinvastaisia kokemuksia, mutta todennäköisesti niissäkin on kyseessä sattumalta plussakiertoon osunut oire tai väärä arvio ovispäivästä. Raskautta toivovat seuraavat usein omaa kroppaa ja olojaan suurennuslasilla ja helposti aina löytyy jotain pientä minkä voi toiveikkaasti tulkita oireeksi. Itsekin vauvakuumepalstoilla pitkään luuhanneena, kyllä siellä harva se kierto oli alavatsatuntemuksia, pahoinvointia, lämpöjen nousua, tissien pakotusta sun muuta. Itselläni tuli yhdessä kierrossa maitovuotoakin mutta silti nega. Oikeasti plussanneilla tuli positiivinen testi yleensä aikaisintaan dpo 9-10 ja oikeat, selvät oireet vasta päivistä viikkoihin plussan jälkeen.

En tarkoita masentaa, voit toki varsin hyvin olla raskaana. :) Mutta koska mahdollinen hedelmöittynyt munasolu ei ole vielä kiinnittynyt eikä ole alkanut erittämään hCG:ta, niin oireet tuskin johtuvat siitä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla