Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Oletteko tehneet itse friteerattuja kananpaloja?

Vierailija
28.04.2006 |

Eli näin vappuna, kun tuossa rasvassa paistellaan kaikkea, niin ajattelin, että voisi vielä (lisäkaloreiksi :))tehdä friteerattuja kananpaloja..eli mulla on kanan rintafileetä. Eli laitanko ihan raakana taikinassa kieritettynä rasvaan..vai? Mistä tiedän, että kana on VARMASTI kypsää sillä taikinan sisällä? Onko kukaan tehnyt moista?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
28.04.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli onko kukaan tehnyt ikinä? Ruokamaailman sivuilla on ohjekin, mutta siinä ei ole kerrottu, miten tapahtuu :( Tahtoisi kokeilla kiinalasta herkkua ;)

Vierailija
2/2 |
28.04.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

t:ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla