Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Oletteko tehneet itse friteerattuja kananpaloja?
28.04.2006 |
Eli näin vappuna, kun tuossa rasvassa paistellaan kaikkea, niin ajattelin, että voisi vielä (lisäkaloreiksi :))tehdä friteerattuja kananpaloja..eli mulla on kanan rintafileetä. Eli laitanko ihan raakana taikinassa kieritettynä rasvaan..vai? Mistä tiedän, että kana on VARMASTI kypsää sillä taikinan sisällä? Onko kukaan tehnyt moista?
Kommentit (2)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
eli onko kukaan tehnyt ikinä? Ruokamaailman sivuilla on ohjekin, mutta siinä ei ole kerrottu, miten tapahtuu :( Tahtoisi kokeilla kiinalasta herkkua ;)