Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi italialainen pizza maksaa enemmän kuin turkkilainen vaikka siinä on vähemmän täytettä ja se on yleensä pienempi?

Vierailija
07.06.2018 |

Tällaista mietin

Kommentit (29)

Vierailija
1/29 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paremmat raaka-aineet.

Vierailija
2/29 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska mielikuva että se olisi jotenkin parempi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/29 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Paremmat raaka-aineet.

eikö ne molemmat ole tehty vehnästä, tomaatista ja juustosta

Vierailija
4/29 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska italialainen on laadukkaampi. Taikina on aivan eri planeetalta. Raaka-aineet tuoreita ja laadukkaita. Italialaisessa on parmankinkkua, turkkilaisessa kinkuntyyppistä suikaletta. Italialaisessa on itsetehtyä tomaattikastiketta, turkkilaisessa tukusta valmista soosia. Italialaisessa on tuoreita herkkusieniä, turkkilaisessa tökkisieniä. Italialaisessa on mozzarellaa, turkkilasessa pizzajuustoa (joka ei edes ole juustoa). Onhan näitä syitä.

Vierailija
5/29 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Paremmat raaka-aineet.

eikö ne molemmat ole tehty vehnästä, tomaatista ja juustosta

Noh.... itailialainen voi olla durumista ja kohotettu yön yli, toinen voi olla valmistaikina tukusta. Juustoja on myös niin monen laatuista, huonoimmat käyttää valmista raastetta pizzassa.

Vierailija
6/29 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samasta syystä kuin miksi kultainen koru maksaa enemmän kuin isompi muovinen koru.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/29 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Koska mielikuva että se olisi jotenkin parempi.

Makuasioita, mutta itse kutsuisin peruskebulapizzaa enemmänkin piirakaksi kuin pizzaksi.

Vierailija
8/29 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

menekki määrää hinnan. Turkkilainen pitsa maistuu paremmin suomalaisille

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/29 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Koska mielikuva että se olisi jotenkin parempi.

Makuasioita, mutta itse kutsuisin peruskebulapizzaa enemmänkin piirakaksi kuin pizzaksi.

Piirakka sinulla on housussasi.

Vierailija
10/29 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Koska italialainen on laadukkaampi. Taikina on aivan eri planeetalta. Raaka-aineet tuoreita ja laadukkaita. Italialaisessa on parmankinkkua, turkkilaisessa kinkuntyyppistä suikaletta. Italialaisessa on itsetehtyä tomaattikastiketta, turkkilaisessa tukusta valmista soosia. Italialaisessa on tuoreita herkkusieniä, turkkilaisessa tökkisieniä. Italialaisessa on mozzarellaa, turkkilasessa pizzajuustoa (joka ei edes ole juustoa). Onhan näitä syitä.

Juuri tämä. Raaka-aineissa on eroja, minkä huomaa myös kassakuitista ostaessaan laadukkaampaa. Miksei eroa olisi myös valmiin tuotteen hinnassa. Minulle pahin turn-off ovat nimenomaan nuo halvimmat "juustot", jotka levittyvät keltaiseksi, eltaantuneeksi oksennukseksi huonon pizzan päälle. Ei tulisi mieleenkään syödä sellaista, hyi olkoon. Jos joskus harvoin haluan pizzaa, ostan rapean italialaistyyppisen pizzan oikeasti hyvästä pizzeriasta. (Sellaisia on koko maassa ehkä yhteensä 10, Helsingissä laskelmieni mukaan kolme.) 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/29 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

.. koska italialaisen pizzan vääntäjä ei huijaa ainesten laadussa ja veroissa, minkä ehtii?

Vierailija
12/29 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Italialainen pizzerian pitäjä ajaa ferrarilla, turkkilainen Mersulla. Siinä syy

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/29 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samaa ihmettelen. Turkkilaisessa saa vielä sen üllatüstäytteen kaupan päälle.

Vierailija
14/29 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Samaa ihmettelen. Turkkilaisessa saa vielä sen üllatüstäytteen kaupan päälle.

Tarkoitatko majoneesia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/29 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Samaa ihmettelen. Turkkilaisessa saa vielä sen üllatüstäytteen kaupan päälle.

Tarkoitatko majoneesia?

Kyllä tattimajoa.

Vierailija
16/29 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se määrä, vaan se laatu. Kyllä minä maksan mielellään enemmän pitsasta, joka on tehty laadukkaista raaka-aineista kunnon pitsauunissa. Aitoja, laadukkaita 00-jauhoja, juuritaikina, joka kunnolla vaivattu ja kohotettu, hyvä ja laadukas tomaattikastike, oikeaa juustoa ja tuoreet täytteet vrs. tusinasunnuntaita jauhoina ja yhdellä pikakohotuksella uuniin, ties mitä mautonta tomaattimurskaa, juuston kaltaista kasvirasvavalmistetta, kinkun kaltaisia lihasuikaleita, joista puolet on kanannahkaa ja loput jotain possun jämäpaloja, tölkkiananasta, tölkkijalopenoa, halpissalamia ja kuivattuja ja ties kuinka kauan seisoneita mausteita suoraan siistä SantaMaria-pizzamaustesaavista. Siitä sen hinta- ja makuero tulee. Toki jos makuaisti ei eroa sinulla kerro, lienee ymmärrettävää, että arvostat mätön määrää, etkä ruoan makua ja laatua.

Vierailija
17/29 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska ne on Armani merkkisiä pitsoja.

Vierailija
18/29 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niissä on Alberton kultainen kosketus

Vierailija
19/29 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

laatu>määrä. tämä tuli ryssillekkin selväksi

Vierailija
20/29 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Turkkilainen on karvan verran parempaa ja alvin verran halvempaa.