Miksi italialainen pizza maksaa enemmän kuin turkkilainen vaikka siinä on vähemmän täytettä ja se on yleensä pienempi?
Kommentit (29)
Koska mielikuva että se olisi jotenkin parempi.
Vierailija kirjoitti:
Paremmat raaka-aineet.
eikö ne molemmat ole tehty vehnästä, tomaatista ja juustosta
Koska italialainen on laadukkaampi. Taikina on aivan eri planeetalta. Raaka-aineet tuoreita ja laadukkaita. Italialaisessa on parmankinkkua, turkkilaisessa kinkuntyyppistä suikaletta. Italialaisessa on itsetehtyä tomaattikastiketta, turkkilaisessa tukusta valmista soosia. Italialaisessa on tuoreita herkkusieniä, turkkilaisessa tökkisieniä. Italialaisessa on mozzarellaa, turkkilasessa pizzajuustoa (joka ei edes ole juustoa). Onhan näitä syitä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paremmat raaka-aineet.
eikö ne molemmat ole tehty vehnästä, tomaatista ja juustosta
Noh.... itailialainen voi olla durumista ja kohotettu yön yli, toinen voi olla valmistaikina tukusta. Juustoja on myös niin monen laatuista, huonoimmat käyttää valmista raastetta pizzassa.
Samasta syystä kuin miksi kultainen koru maksaa enemmän kuin isompi muovinen koru.
Vierailija kirjoitti:
Koska mielikuva että se olisi jotenkin parempi.
Makuasioita, mutta itse kutsuisin peruskebulapizzaa enemmänkin piirakaksi kuin pizzaksi.
menekki määrää hinnan. Turkkilainen pitsa maistuu paremmin suomalaisille
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Koska mielikuva että se olisi jotenkin parempi.
Makuasioita, mutta itse kutsuisin peruskebulapizzaa enemmänkin piirakaksi kuin pizzaksi.
Piirakka sinulla on housussasi.
Vierailija kirjoitti:
Koska italialainen on laadukkaampi. Taikina on aivan eri planeetalta. Raaka-aineet tuoreita ja laadukkaita. Italialaisessa on parmankinkkua, turkkilaisessa kinkuntyyppistä suikaletta. Italialaisessa on itsetehtyä tomaattikastiketta, turkkilaisessa tukusta valmista soosia. Italialaisessa on tuoreita herkkusieniä, turkkilaisessa tökkisieniä. Italialaisessa on mozzarellaa, turkkilasessa pizzajuustoa (joka ei edes ole juustoa). Onhan näitä syitä.
Juuri tämä. Raaka-aineissa on eroja, minkä huomaa myös kassakuitista ostaessaan laadukkaampaa. Miksei eroa olisi myös valmiin tuotteen hinnassa. Minulle pahin turn-off ovat nimenomaan nuo halvimmat "juustot", jotka levittyvät keltaiseksi, eltaantuneeksi oksennukseksi huonon pizzan päälle. Ei tulisi mieleenkään syödä sellaista, hyi olkoon. Jos joskus harvoin haluan pizzaa, ostan rapean italialaistyyppisen pizzan oikeasti hyvästä pizzeriasta. (Sellaisia on koko maassa ehkä yhteensä 10, Helsingissä laskelmieni mukaan kolme.)
.. koska italialaisen pizzan vääntäjä ei huijaa ainesten laadussa ja veroissa, minkä ehtii?
Italialainen pizzerian pitäjä ajaa ferrarilla, turkkilainen Mersulla. Siinä syy
Samaa ihmettelen. Turkkilaisessa saa vielä sen üllatüstäytteen kaupan päälle.
Vierailija kirjoitti:
Samaa ihmettelen. Turkkilaisessa saa vielä sen üllatüstäytteen kaupan päälle.
Tarkoitatko majoneesia?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Samaa ihmettelen. Turkkilaisessa saa vielä sen üllatüstäytteen kaupan päälle.
Tarkoitatko majoneesia?
Kyllä tattimajoa.
Ei se määrä, vaan se laatu. Kyllä minä maksan mielellään enemmän pitsasta, joka on tehty laadukkaista raaka-aineista kunnon pitsauunissa. Aitoja, laadukkaita 00-jauhoja, juuritaikina, joka kunnolla vaivattu ja kohotettu, hyvä ja laadukas tomaattikastike, oikeaa juustoa ja tuoreet täytteet vrs. tusinasunnuntaita jauhoina ja yhdellä pikakohotuksella uuniin, ties mitä mautonta tomaattimurskaa, juuston kaltaista kasvirasvavalmistetta, kinkun kaltaisia lihasuikaleita, joista puolet on kanannahkaa ja loput jotain possun jämäpaloja, tölkkiananasta, tölkkijalopenoa, halpissalamia ja kuivattuja ja ties kuinka kauan seisoneita mausteita suoraan siistä SantaMaria-pizzamaustesaavista. Siitä sen hinta- ja makuero tulee. Toki jos makuaisti ei eroa sinulla kerro, lienee ymmärrettävää, että arvostat mätön määrää, etkä ruoan makua ja laatua.
Koska ne on Armani merkkisiä pitsoja.
Niissä on Alberton kultainen kosketus
laatu>määrä. tämä tuli ryssillekkin selväksi
Turkkilainen on karvan verran parempaa ja alvin verran halvempaa.
Paremmat raaka-aineet.