Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä grilliin? Vinkkejä, kiitos!

Vierailija
09.05.2018 |

Yleensä grillaillaan naudanlihaa tai lammasta. Kalaa ois kiva grillata, mut se menee niin helposti rikki. Oisko kanaa hyvä grillattava, vai meneekö helposti kuivaksi?

Mitä muuta vois grillaa?

Saa myös laittaa hyviä reseptejä,

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
09.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten niin kala menee rikki? Grillataan paljonkin kalaa, samoin kanaa. Kasviksia: perunaa, bataattia, kesäkurpitsaa, paprikaa, munakoisoa, herkkusieniä, maissia, parsaa, tomaatteja, ananasta, persikkaa, banaania jne...

Vierailija
2/14 |
09.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytettyjä herkkusieniä pekoniin käärittynä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
09.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten niin kala menee rikki? Grillataan paljonkin kalaa, samoin kanaa. Kasviksia: perunaa, bataattia, kesäkurpitsaa, paprikaa, munakoisoa, herkkusieniä, maissia, parsaa, tomaatteja, ananasta, persikkaa, banaania jne...

Meillä se aina tarttuu kiinni ritilään vaikka kala on öljytty ja ritiläkin öljytty eikä käännetä liian aikaisin.

Lähinnä mua kyllästyttää aina ne samat setit, tyyliin liha, kesäkurpitsa, peruna, sipuli, tomaatti, maissi, halloumijuusto.

Ap

Vierailija
4/14 |
09.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Naudan entrecote ja porsaan kassler ainakin hyviä, lisäksi porsaan sisäfileestä hyviä kokemuksia.

Kaloista ainakin miekkakala, tonnikala, lohi ja merikrotti.

Vierailija
5/14 |
09.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Possun puolikas, niin riittää koko revohkalle!

Vierailija
6/14 |
09.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Grillaa kala kertakäyttöisissä foliovuoissa, joissa on reikiä pohjalla.

Kokonainen kala toimii paremmin kuin file.

Grilliin voi myös laittaa ( jos löytyy omalta pihalta ) katajanoksia palamaan, jolloin kalaan tulee mieto katajan ja savun maku.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
09.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasvisnyyttejä! Parhaita! Folion sisään pilkot sipulia, valkosipulia, kesärpitsaa ja paprikaa, päälle pala koskenlaskijaa ja grillille. Herkkua!

Vierailija
8/14 |
09.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytetyt tomaatit, sisälle vahvaa sinihomejuustoa (tai jotain muuta mistä tykkäät, tuorejuusto tms.)

Täytetyt suippopaprika veneet,

sisälle laitan yleensä sienisilppua ja pekonia ja tuorejuustoa

Pekoniparsa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
09.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos käännättekin sen kalan liian myöhään? Kala ei saa olla ylikypsää, ja esim. lohi voi hyvin jäädä punertavaksi sisältä.

Tuli vielä mieleen ankka. Lidlistä saa aina välillä pakkasesta ankanrintoja, yhdestä riittää 3-4 hengelle. Hyvää.

Vierailija
10/14 |
09.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohta sellaisessa foliosavustuspussissa grilliin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
09.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kalaa tarvitse kääntää grillissä, mitä ihmettä? Grillaa sen nahkapuoli alaspäin, niin kyllä se kypsyy kääntämättä. Laittaa sen just sellaiseen kertakäyttöiselle folioalustalle, niinku joku jo aiemmin kirjoitti tai tekee ihan tavallisesta foliosta sille alustan ja sen päällä grillaa.

Vierailija
12/14 |
09.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kala kannattaa grillata foliossa tai jossain raparperinlehdessä tai kaalissa tms.

Itse tykkään grillata: parsaa, maissia, tomaatteja, paprikoita, kesäkurpitsaa, munakoisoa, fenkolia, mangoldia, hallooumia, lähes mitä tahansa muuta juustoa, hedelmiä, suklaata, jäätelöä, pullaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
09.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käristemakkaroita tietenkin, ei tarvitse kikkailla mitään. Salaatit kylkeen. Ei jaksa siivota sitä sotkua grillistä, teemme kunnon ruokaa sisätiloissa joka päivä muuten.

Vierailija
14/14 |
09.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuhaa ei pelkällä ritilällä voi krillata, mutta haukea voi hyvinkin. Pysyy kossa. Nahaton haukifile suokataan kevyesti edellisenä päivänä. Pinnat öljytään ja aletaan kääntämään aika pian ettei pala ritilään kiinni. Broilerin koipia voi krillata varsinkin jos ottaa luut pois 2 kpl. Samoin voi rasvaisia kohtia poistaa. Rasvaa irtoaa siitä huolimatta aika paljon ja krilli on tulessa vähän väliä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän neljä