Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tulisko hyvää pinaattilasagnesta jos sen tekis pinaattikeitosta?

Vierailija
08.05.2018 |

Ihan Apetit pakastepinaattikeitosta laittais sitä vaan lasgnelevyjen väliin ja päälle. Emmentaljuustoraastetta vaan lopuksi päälle ja uuniin. Tulisko siitä ihan syötävää?

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
08.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile ja kerro sitten.

Vierailija
2/17 |
08.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä liian löysää? Mutta voisi toimia kyllä suurustettuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
08.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei siitä lasagnea tulisi. Missä toinen kastike? Valkokastikkeen kyllä voisi pinaattikeitolla korvata mutta mautonta on, jos ei pastan välissä muuta ole.

Vierailija
4/17 |
08.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruokaa siitä tulee, mutta ei ihan sellaista, jota lasagneksi kutsuisin. Arvostan sitä,  että ruokalajien nimiä kunnioitetaan. Sano sitä pastapaistokseksi tai uunipastaksi tai pastagratiiniksi.

Vierailija
5/17 |
08.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita sulatejuustoa siihen pinaattikeittoon niin tulee paksumpaa.

Vierailija
6/17 |
08.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No ei siitä lasagnea tulisi. Missä toinen kastike? Valkokastikkeen kyllä voisi pinaattikeitolla korvata mutta mautonta on, jos ei pastan välissä muuta ole.

Mikä toinen kastike jos tekee kasvisvaihtoehdolla? Lasgneita on eri tyyllisiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
08.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä jotain purupintaa voisi saada purjosta, sienistä tai sipulista. Muuten varmaan aika höttönen.

Vierailija
8/17 |
08.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

No ei siitä lasagnea tulisi. Missä toinen kastike? Valkokastikkeen kyllä voisi pinaattikeitolla korvata mutta mautonta on, jos ei pastan välissä muuta ole.

Mikä toinen kastike jos tekee kasvisvaihtoehdolla? Lasgneita on eri tyyllisiä.

No itse kasvissyöjänä laitan lasagneeni juustokastiketta ja tomaatti-soijarouhekastiketta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
08.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

No ei siitä lasagnea tulisi. Missä toinen kastike? Valkokastikkeen kyllä voisi pinaattikeitolla korvata mutta mautonta on, jos ei pastan välissä muuta ole.

Mikä toinen kastike jos tekee kasvisvaihtoehdolla? Lasgneita on eri tyyllisiä.

No itse kasvissyöjänä laitan lasagneeni juustokastiketta ja tomaatti-soijarouhekastiketta.

Jos nyt kuitenkin pysyttäisiin alkuperäisessä pinaattilasagnessa. Pinaatti- ja tomaattisoijakastike ei varmaan ehkä paras yhdistelmä.

Vierailija
10/17 |
08.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee valkokastike, johon laitat reilusti pinaattia ja mozzarellaa. Ricotta vois kans toimia. Itse lisäisin siihen kastikkeeseen vielä purjoa ja parsakaalia, mutta minä olenkin kasvispeto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
08.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tee valkokastike, johon laitat reilusti pinaattia ja mozzarellaa. Ricotta vois kans toimia. Itse lisäisin siihen kastikkeeseen vielä purjoa ja parsakaalia, mutta minä olenkin kasvispeto.

No tuo voisi kyllä toimiakin nuo maut yhdessä. Ap

Vierailija
12/17 |
08.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

No ei siitä lasagnea tulisi. Missä toinen kastike? Valkokastikkeen kyllä voisi pinaattikeitolla korvata mutta mautonta on, jos ei pastan välissä muuta ole.

Mikä toinen kastike jos tekee kasvisvaihtoehdolla? Lasgneita on eri tyyllisiä.

No itse kasvissyöjänä laitan lasagneeni juustokastiketta ja tomaatti-soijarouhekastiketta.

Soijarouhe on tosi jees maustettuna. Mä oon alkanu tekemään lasagnea linsseistä, siis ihan perus ragu-kastike, mutta jauhelihan tilalle linssejä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
08.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tee valkokastike, johon laitat reilusti pinaattia ja mozzarellaa. Ricotta vois kans toimia. Itse lisäisin siihen kastikkeeseen vielä purjoa ja parsakaalia, mutta minä olenkin kasvispeto.

No tuo voisi kyllä toimiakin nuo maut yhdessä. Ap

Muista laittaa muskottipähkinää siihen valkokastikkeeseen, niin maistuu vielä paremmalta. En tiedä oletko kokeillut, mutta itse tajusin sen vuosi sitten ja ero on hurja :)

Vierailija
14/17 |
08.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tee valkokastike, johon laitat reilusti pinaattia ja mozzarellaa. Ricotta vois kans toimia. Itse lisäisin siihen kastikkeeseen vielä purjoa ja parsakaalia, mutta minä olenkin kasvispeto.

No tuo voisi kyllä toimiakin nuo maut yhdessä. Ap

Muista laittaa muskottipähkinää siihen valkokastikkeeseen, niin maistuu vielä paremmalta. En tiedä oletko kokeillut, mutta itse tajusin sen vuosi sitten ja ero on hurja :)

En ole kokeillut, koska en tiedä annostusta. Eikös se ole vähän myrkyllinen mauste jos liikaa laittaa? Onko 1/4 tl sopiva? Olen kuullut myös että muskotti tekee joihinkin ruokiin ihmeitä positiivisessa mielessä. Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
08.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tee valkokastike, johon laitat reilusti pinaattia ja mozzarellaa. Ricotta vois kans toimia. Itse lisäisin siihen kastikkeeseen vielä purjoa ja parsakaalia, mutta minä olenkin kasvispeto.

No tuo voisi kyllä toimiakin nuo maut yhdessä. Ap

Muista laittaa muskottipähkinää siihen valkokastikkeeseen, niin maistuu vielä paremmalta. En tiedä oletko kokeillut, mutta itse tajusin sen vuosi sitten ja ero on hurja :)

En ole kokeillut, koska en tiedä annostusta. Eikös se ole vähän myrkyllinen mauste jos liikaa laittaa? Onko 1/4 tl sopiva? Olen kuullut myös että muskotti tekee joihinkin ruokiin ihmeitä positiivisessa mielessä. Ap

Sitä saa syödä aika paljon ennen kun tulee mitään vaaraa. Riippuu minkä kokoisen teet, mutta itse raastan puolikkaan pähkinän per litra maitoa eli ehkä noin reilu puolikas teelusikka (sitä saa siis kokonaisina ja valmiiksi jauhettuna). Voit maistella sitä kastiketta ennen kuin kasaat lasagnen ja maustella sitä oman maun mukaan.

Se muskotti antaa varmaan aika ison muutoksen tollasessa vaaleassa lasagnessa :)

Vierailija
16/17 |
08.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Tee valkokastike, johon laitat reilusti pinaattia ja mozzarellaa. Ricotta vois kans toimia. Itse lisäisin siihen kastikkeeseen vielä purjoa ja parsakaalia, mutta minä olenkin kasvispeto.

No tuo voisi kyllä toimiakin nuo maut yhdessä. Ap

Muista laittaa muskottipähkinää siihen valkokastikkeeseen, niin maistuu vielä paremmalta. En tiedä oletko kokeillut, mutta itse tajusin sen vuosi sitten ja ero on hurja :)

En ole kokeillut, koska en tiedä annostusta. Eikös se ole vähän myrkyllinen mauste jos liikaa laittaa? Onko 1/4 tl sopiva? Olen kuullut myös että muskotti tekee joihinkin ruokiin ihmeitä positiivisessa mielessä. Ap

Sitä saa syödä aika paljon ennen kun tulee mitään vaaraa. Riippuu minkä kokoisen teet, mutta itse raastan puolikkaan pähkinän per litra maitoa eli ehkä noin reilu puolikas teelusikka (sitä saa siis kokonaisina ja valmiiksi jauhettuna). Voit maistella sitä kastiketta ennen kuin kasaat lasagnen ja maustella sitä oman maun mukaan.

Se muskotti antaa varmaan aika ison muutoksen tollasessa vaaleassa lasagnessa :)

Ok, kiitos sinulle infosta. Ap

Vierailija
17/17 |
09.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hei tätä pitää kokeilla! :D Laitan vähän enemmän pastalevyjä, ettei mene ihan velliksi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän kaksi