Tulisko hyvää pinaattilasagnesta jos sen tekis pinaattikeitosta?
Ihan Apetit pakastepinaattikeitosta laittais sitä vaan lasgnelevyjen väliin ja päälle. Emmentaljuustoraastetta vaan lopuksi päälle ja uuniin. Tulisko siitä ihan syötävää?
Kommentit (17)
Ehkä liian löysää? Mutta voisi toimia kyllä suurustettuna.
No ei siitä lasagnea tulisi. Missä toinen kastike? Valkokastikkeen kyllä voisi pinaattikeitolla korvata mutta mautonta on, jos ei pastan välissä muuta ole.
Ruokaa siitä tulee, mutta ei ihan sellaista, jota lasagneksi kutsuisin. Arvostan sitä, että ruokalajien nimiä kunnioitetaan. Sano sitä pastapaistokseksi tai uunipastaksi tai pastagratiiniksi.
Laita sulatejuustoa siihen pinaattikeittoon niin tulee paksumpaa.
Vierailija kirjoitti:
No ei siitä lasagnea tulisi. Missä toinen kastike? Valkokastikkeen kyllä voisi pinaattikeitolla korvata mutta mautonta on, jos ei pastan välissä muuta ole.
Mikä toinen kastike jos tekee kasvisvaihtoehdolla? Lasgneita on eri tyyllisiä.
Ehkä jotain purupintaa voisi saada purjosta, sienistä tai sipulista. Muuten varmaan aika höttönen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No ei siitä lasagnea tulisi. Missä toinen kastike? Valkokastikkeen kyllä voisi pinaattikeitolla korvata mutta mautonta on, jos ei pastan välissä muuta ole.
Mikä toinen kastike jos tekee kasvisvaihtoehdolla? Lasgneita on eri tyyllisiä.
No itse kasvissyöjänä laitan lasagneeni juustokastiketta ja tomaatti-soijarouhekastiketta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No ei siitä lasagnea tulisi. Missä toinen kastike? Valkokastikkeen kyllä voisi pinaattikeitolla korvata mutta mautonta on, jos ei pastan välissä muuta ole.
Mikä toinen kastike jos tekee kasvisvaihtoehdolla? Lasgneita on eri tyyllisiä.
No itse kasvissyöjänä laitan lasagneeni juustokastiketta ja tomaatti-soijarouhekastiketta.
Jos nyt kuitenkin pysyttäisiin alkuperäisessä pinaattilasagnessa. Pinaatti- ja tomaattisoijakastike ei varmaan ehkä paras yhdistelmä.
Tee valkokastike, johon laitat reilusti pinaattia ja mozzarellaa. Ricotta vois kans toimia. Itse lisäisin siihen kastikkeeseen vielä purjoa ja parsakaalia, mutta minä olenkin kasvispeto.
Vierailija kirjoitti:
Tee valkokastike, johon laitat reilusti pinaattia ja mozzarellaa. Ricotta vois kans toimia. Itse lisäisin siihen kastikkeeseen vielä purjoa ja parsakaalia, mutta minä olenkin kasvispeto.
No tuo voisi kyllä toimiakin nuo maut yhdessä. Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No ei siitä lasagnea tulisi. Missä toinen kastike? Valkokastikkeen kyllä voisi pinaattikeitolla korvata mutta mautonta on, jos ei pastan välissä muuta ole.
Mikä toinen kastike jos tekee kasvisvaihtoehdolla? Lasgneita on eri tyyllisiä.
No itse kasvissyöjänä laitan lasagneeni juustokastiketta ja tomaatti-soijarouhekastiketta.
Soijarouhe on tosi jees maustettuna. Mä oon alkanu tekemään lasagnea linsseistä, siis ihan perus ragu-kastike, mutta jauhelihan tilalle linssejä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tee valkokastike, johon laitat reilusti pinaattia ja mozzarellaa. Ricotta vois kans toimia. Itse lisäisin siihen kastikkeeseen vielä purjoa ja parsakaalia, mutta minä olenkin kasvispeto.
No tuo voisi kyllä toimiakin nuo maut yhdessä. Ap
Muista laittaa muskottipähkinää siihen valkokastikkeeseen, niin maistuu vielä paremmalta. En tiedä oletko kokeillut, mutta itse tajusin sen vuosi sitten ja ero on hurja :)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tee valkokastike, johon laitat reilusti pinaattia ja mozzarellaa. Ricotta vois kans toimia. Itse lisäisin siihen kastikkeeseen vielä purjoa ja parsakaalia, mutta minä olenkin kasvispeto.
No tuo voisi kyllä toimiakin nuo maut yhdessä. Ap
Muista laittaa muskottipähkinää siihen valkokastikkeeseen, niin maistuu vielä paremmalta. En tiedä oletko kokeillut, mutta itse tajusin sen vuosi sitten ja ero on hurja :)
En ole kokeillut, koska en tiedä annostusta. Eikös se ole vähän myrkyllinen mauste jos liikaa laittaa? Onko 1/4 tl sopiva? Olen kuullut myös että muskotti tekee joihinkin ruokiin ihmeitä positiivisessa mielessä. Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tee valkokastike, johon laitat reilusti pinaattia ja mozzarellaa. Ricotta vois kans toimia. Itse lisäisin siihen kastikkeeseen vielä purjoa ja parsakaalia, mutta minä olenkin kasvispeto.
No tuo voisi kyllä toimiakin nuo maut yhdessä. Ap
Muista laittaa muskottipähkinää siihen valkokastikkeeseen, niin maistuu vielä paremmalta. En tiedä oletko kokeillut, mutta itse tajusin sen vuosi sitten ja ero on hurja :)
En ole kokeillut, koska en tiedä annostusta. Eikös se ole vähän myrkyllinen mauste jos liikaa laittaa? Onko 1/4 tl sopiva? Olen kuullut myös että muskotti tekee joihinkin ruokiin ihmeitä positiivisessa mielessä. Ap
Sitä saa syödä aika paljon ennen kun tulee mitään vaaraa. Riippuu minkä kokoisen teet, mutta itse raastan puolikkaan pähkinän per litra maitoa eli ehkä noin reilu puolikas teelusikka (sitä saa siis kokonaisina ja valmiiksi jauhettuna). Voit maistella sitä kastiketta ennen kuin kasaat lasagnen ja maustella sitä oman maun mukaan.
Se muskotti antaa varmaan aika ison muutoksen tollasessa vaaleassa lasagnessa :)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tee valkokastike, johon laitat reilusti pinaattia ja mozzarellaa. Ricotta vois kans toimia. Itse lisäisin siihen kastikkeeseen vielä purjoa ja parsakaalia, mutta minä olenkin kasvispeto.
No tuo voisi kyllä toimiakin nuo maut yhdessä. Ap
Muista laittaa muskottipähkinää siihen valkokastikkeeseen, niin maistuu vielä paremmalta. En tiedä oletko kokeillut, mutta itse tajusin sen vuosi sitten ja ero on hurja :)
En ole kokeillut, koska en tiedä annostusta. Eikös se ole vähän myrkyllinen mauste jos liikaa laittaa? Onko 1/4 tl sopiva? Olen kuullut myös että muskotti tekee joihinkin ruokiin ihmeitä positiivisessa mielessä. Ap
Sitä saa syödä aika paljon ennen kun tulee mitään vaaraa. Riippuu minkä kokoisen teet, mutta itse raastan puolikkaan pähkinän per litra maitoa eli ehkä noin reilu puolikas teelusikka (sitä saa siis kokonaisina ja valmiiksi jauhettuna). Voit maistella sitä kastiketta ennen kuin kasaat lasagnen ja maustella sitä oman maun mukaan.
Se muskotti antaa varmaan aika ison muutoksen tollasessa vaaleassa lasagnessa :)
Ok, kiitos sinulle infosta. Ap
Hei tätä pitää kokeilla! :D Laitan vähän enemmän pastalevyjä, ettei mene ihan velliksi.
Kokeile ja kerro sitten.