Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Saako ruuasta liian suolan pois keittämällä ilman kantta?

Vierailija
22.04.2018 |

Haihtuuko se pois veden mukana?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
23.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mietippä suolajärviä

Vierailija
2/8 |
23.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Peruna kokonaisena kehiin, se imee suolan..toimii.!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
23.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei haihdu suola, vesi haihtuu ja ruuasta tulee entistä suolaisempaa. Lisää nestettä, tai tuo perunakikkakin toimii ruuasta riippuen.

Vierailija
4/8 |
23.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No mieti miten suolaa tehdään merivedestä? Juurikin haihduttamalla se vesi pois. Päättele tuosta.

Vierailija
5/8 |
23.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

tunnin keittäminen riittää

Vierailija
6/8 |
23.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höyryssä ei ole suolaa,kattilan pohjalla on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
23.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisää vettä tai se peruna, kuten edellä onkin jo neuvottu. Jos ruokaan voi lisätä jotain maitotuotetta (maitoa, ruokakermaa), se vie "suolaisuutta" aika tehokkaasti myös.

Vierailija
8/8 |
23.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo tottakait lähtee, älä usko näitä muita onnettomia.