Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lihapullataikina

Vierailija
14.04.2018 |

Voinko tehdä jo tänään lihapullataikinan jääkaappiin huomista varten?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
14.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kannata. Ei välttämättä vaarallista ole, mutta kontaminoituu joka tapauksessa käsistä yms.

Vierailija
2/9 |
14.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietenkin voit, paranee vain.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
14.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit

Vierailija
4/9 |
14.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihapullataikinan valmistaminenhan on niin suuritöistä, että kannattaa tehdä se jo edellisenä päivänä?

Vierailija
5/9 |
14.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei kannata. Ei välttämättä vaarallista ole, mutta kontaminoituu joka tapauksessa käsistä yms.

Kyllä se kontaminaatio tapahtuu jossain vaiheessa suun ja peräsuolen välillä joka tapauksessa.

Vierailija
6/9 |
14.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
14.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit tehdä, mutta älä laita siihen raakaa sipulia, sillä se hapannuttaa (pilaa) koko taikinan.

Vierailija
8/9 |
14.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei välttämättä ole hyvä idea. Jauhelihan säilyvyys on huono kun avataan pakkauksesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
14.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit, mausteet säilöö sekä maut tasoittuvat tekeytyessä.