Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Lihapullataikina
14.04.2018 |
Voinko tehdä jo tänään lihapullataikinan jääkaappiin huomista varten?
Kommentit (9)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lihapullataikinan valmistaminenhan on niin suuritöistä, että kannattaa tehdä se jo edellisenä päivänä?
Vierailija kirjoitti:
Ei kannata. Ei välttämättä vaarallista ole, mutta kontaminoituu joka tapauksessa käsistä yms.
Kyllä se kontaminaatio tapahtuu jossain vaiheessa suun ja peräsuolen välillä joka tapauksessa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Voit tehdä, mutta älä laita siihen raakaa sipulia, sillä se hapannuttaa (pilaa) koko taikinan.
Ei välttämättä ole hyvä idea. Jauhelihan säilyvyys on huono kun avataan pakkauksesta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Voit, mausteet säilöö sekä maut tasoittuvat tekeytyessä.
Alue: Aihe vapaa
Ei kannata. Ei välttämättä vaarallista ole, mutta kontaminoituu joka tapauksessa käsistä yms.