Mitä tehdä kickherneistä, hummusta??
Eikös siihen tule tahninia eli seasamtahnaa? Mitä muuta siihen tulee?
Kommentit (8)
Syö herneet, odota että ruuansulatus toimii ja sitten myyt ne Dubaissa
Vierailija kirjoitti:
Syö herneet, odota että ruuansulatus toimii ja sitten myyt ne Dubaissa
Siis niinku sivettikissan papanastaililla?
Mä lisään niitä sellaisenaan salaattiin. Hyvää... rouskis.
Niitähän voi käyttää lihan sijasta, maistuvatkin aika hyvälle. Niitä voi lisätä keittoihin, patoihin, salaatteihin jne. Jauhettuna niistä saa pihvejä. Tietysti se hummus on klassikko.
Kannattaa oikeastaan ostaa kuivia kikherneitä ja liottaa ja keittää ne itse ohjeen mukaan, ovat vielä paljon paremman makuisia kuin säilötyt. Voi myös pakastaa keitettynä.
Vierailija kirjoitti:
Instagramista saat ohjeita.
Dubai-hummukseen ?
Rakastan kikherneitä!
Keitän silloin tällöin sen pussillisen (liotus yön tai päivän yli).
Voi käyttää osana kasvisruokaa tai lisäkkeenä sellaisenaan. Säilyy pari kolme päivää jääkaapissa. Sopii lisätä kasviskeittoon tai pataan. Voi muussata keitetyn perunan ja runsaan sipulisilpun kanssa, muotoilla pihveiksi ja paistaa uunipellillä. Napostelen myös semmoisenaan välipalana suoraan jääkaapista.
Maustaa voi halutessaan oman maun mukaan.
Hummuksen ohje löytyy varmaan googlaamalla.
Kikherneistä - ei kickherneistä.