Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Keksin oivan kikan millä saan suuseksin maistumaan.

Niksi Niinan spessu
02.04.2018 |

Laitoin tai siis kiepautin rapsakoita pekonisiivuja ukon tattelin päälle. Nyt maistuu!!
Kinuskikastikekin on hyvää kikkelin päällä.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
02.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämä!

Vierailija
2/7 |
02.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja kermavaahto kruunaa viimeiseksi kaiken.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
02.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

hoh hoijaa....

Vierailija
4/7 |
02.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

hoh hoijaa....

Just noin .. suu auki ja nauttimaan. :))

Vierailija
5/7 |
02.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pohjaan asti vaan ja pussit perään ja tyhjäksi.

Vierailija
6/7 |
02.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämä  ei kuulu tälle palstalle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
02.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen vegaani - mikä ihana tekosyy kieltäytyä edes maistamasta lihaa. Samalla minimoin suun ja nielun syöpien syntymisen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän seitsemän kahdeksan