Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten valmistat naudan sisäpaistista esim.sinebrygoffin?

Vierailija
01.04.2018 |

?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
01.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Otetaan olutpullo, kaadetaan sisältö kulhoon, poistetaan pullosta etiketti, otetaan naudanpaistia riittävän iso ohut pala ja kääritään se narun avulla kaljapullon ympäri. Laitetaan pullo lihoineen isoon uunivuokaan ja olut siihen kastikkeeksi/kostukkeeksi. Laitetaan vuoka 120 asteiseen uuniin.

Sitten otetaan loput olutkorillisesta ja nautitaan pullo kerrallaan kunnes rupeaa riittämään. Tällöin sammutetaan uuni, heitetään liha roskiin, otetaan pullo talteen kierrätykseen ja mennään nukkumaan. Tässä kannattaa olla tarkkana koska jos rupeaa väsyttämään liian nopeasti eikä muista sammuttaa uunia niin voi palaa koko talo. Niinpä tämän ruokalajin valmistus kannattaakin jättää vain suvun kokeneemmille ryyppyhenkilöille. Meillä se oli isoäiti.

Tässä oli sukumme perinneresepti sinebryghoffin valmistamiseksi. 

Vierailija
2/3 |
01.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän nyt yritystä näihin provoihin! Rupeaa masentamaan, kun ei yhtään jakseta panostaa niihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
01.04.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helppo homma, kuin lapsen lyöminen. Otetaan ja laitetaan Ammuun palanen uuniin, jonka jälkeen otetaan sinebryghoffin loorasta muutama tölkkilöinen ja kulautetaan ne kurkusta alas. Sitten kun uuni pimahtaa eli Ammuu on valmista, otetaan se uunista pois ja korkataan lisää sinebryghoffia.

Miksi pitää selvistä asioista tehdä vaikeaa ?