Miksi jotkut käyttävät kermaa, voita, rasvaista maitoa
kun parempia vaihtoehtoja on olemassa. Kermojakin monta laatua, levitteitä kymmeniä erilaisia, maitoakin useita eri värisiä?
Kommentit (23)
Ehtaa tavaraa. Nämä feikkikermat on usein pitkälle prosessoituja.
Siksi koska ihmiskeho tarvitsee rasvaa.
Niillä ei ole paino tai kolesteriongelmaa. Rasvanen on paremman makuista
Kaikki mikä lähinnä normaalia on meillä syötävää ja nämä kevyt hömpötykset kaikkine lisäaineineen jää kauppaan.
Vierailija kirjoitti:
kun parempia vaihtoehtoja on olemassa. Kermojakin monta laatua, levitteitä kymmeniä erilaisia, maitoakin useita eri värisiä?
Siksi koska jotkut arvostavat aitoja alkuperäisiä tuotteita ja sitten sinunkaltaisesi harrastavat kopioita. Minä en mitään voinkorvikkeita tai karrageenikermakkeita jääkaappiini huoli. Esim.aitoja kermoja tai aitoa ranskankermaa ei löydy juuri mistään.
Ihan siksi kun maistuvat paremmalta.
Koska ne maistuu hyvältä. Miksi ostaisin jotain paskan makuista margariinia kun voin ostaa Oivariinia tai voita?
Koska ajattelen terveyttäni. Mitä prosessoidumpaa "maitojuomaa" ja kevyttuoteita käyttää, sitä enemmän saa elimistöönsä yhdisteitä,jotka eivät sinne kuulu.
Kevytkermojen karrageenit ja muut lisäaineet tuovat ikävän sivumaun verrattuna oikeaan kermaan. Sama pätee levitteisiin.
En käytä jatkuvasti kermaa, mutta kun juon kahvia niin juon sen oikean kerman kanssa enkä vesitetyn maidon. Sama pätee oikeastaan kaikkiin maitotuotteisiin, että kerralla aitoa.
Varsinkin kevytjuustot ovat kuin mautonta kumia. Riisipuuro maistuu lähinnä raejuustolta ellei se ole tehty punaiseen maitoon ja voihin.
Mieluummin syön vähän ja hyvää. Joka tapauksessa kaikkine rasvoineenkin kalorit jäävät alle 2000 päivässä, siitä en kanna huolta. Koska muissakin tuotteissa otan mahdollisimman luonnollisen vaihtoehdon, esimerkiksi paljon marjoja ja hedelmiä marja- ja mehuvalmisteiden sijaan.
Koska ne ovat ehdottomasti terveellisempiä (kohtuudella käytettynä tietenkin) kuin kevyttuotteet ja margariinit (ota ihmeessä enemmän selvää mitä kaikkea ne oikein sisältää) ja sisältävät aitoa rasvaa. Käytin ylipainoisena kevyttuotteita ja muutenkin kaikkea prosessoitua, nyt normaalipainoisena voin paremmin ja uskallan käyttää levitteenä voita. Eroa on kyllä siinäkin, syötkö 2 vai 4 palaa leipää... 2 voilla on ehdottomasti terveellisempi kuin 4 margariinilla, vaikka kalorit näyttäisi samalta.
Voi on paljon paremman makuista kuin margariini, siksi käytän paljon mieluummin voita leivonnassa.
Koska jotkut haluavat syödä hyvin.
Parempi maku.
Kun vaihdoin kevytkermat oikeaan kermaan ruuanlaitossa, huomasin että annoskoot pienenivät huomattavasti.
Arvostan A- ja E-vitamiinin saantia oikeista ja aidoista elintarvikkeista.
Haluan pitää ihoni ja hiukset hyvässä kunnossa.
Parempi maku ja lisäaineettomuus miellyttää. En käytä mitään kevyttuotteita enkä välttele eläinrasvaa. Kolesteroliarvot on erinomaiset.
Laadukkaampaa ja aidompaa tavaraa riittää pienempikin määrä. Mieti sitä ap.
Koska ne maistuu paremmalta. Tunnuslauseeni on "vähemmän, mutta hyvää"!
Viralliset suositukset kyllä kehottavat syömään näitä keinotekoisia ruokia. Kyllähän ne täytyy olla terveydelle hyväksi.
Mä kulutan noin 4000-5000 kaloria päivässä. Sanopa mistä tuo otetaan jos ei kermasta ja voista?