Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten "mummot lettutaikina" eroaa tavallisesta lettutaikinasta? Missä iässä naisen pitää vaihtaa reseptiä?

Vierailija
23.03.2018 |

Lapsuudessani omalla mummollani ainakin oli letut kovin paksuja, en tykännyt.

Äidin letut olivat ns. tavallisia. Mikä on se ikäraja, jonka jälkeen naisen kuuluu vaihtaa resepti "mummon lettuihin"? Mitä jos ei siunaannu lapsenlapsia, eikö niitä saa tehdä?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
23.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Reseptejä kun kattoo, niin eroa ei pahemmin näy.

Vierailija
2/4 |
23.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä mummo teki ohuita lettuja :p

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
23.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen aina vain samanlaisia lettuja: taikinasta tulee liian ohut. Lisään jauhoja, että letut pysyy kasassa.

Niistä tulee herkullisia.

Päälle tulee marjoja, vaahterasiirappia ja jätskiä. Kun oikein mässäillään, vielä kermavaahtoa.

Tolkuttomasti kaloreita, mutta kyllä maistuu!😍

Vierailija
4/4 |
23.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermavaahto lässähtää aina lämpimän letun päällä liian nopeasti, joten itse käytän vain jäätelöä.