Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voinko kuoria huomisen nakkikeiton perunat jo tänä iltana?

Vierailija
19.03.2018 |

Paloitella ne kylmään veteen ja kansi päälle? Säilyykö yön yli, arvon martat?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
19.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit jos jaksat ja ehdit. Laita kattila sit jääkaappiin.

Vierailija
2/10 |
19.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole martta ,:D mutta säilyy. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
19.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvin säilyy, porkkanat myös. Tai mitä juureksia laitatkaan. Kattilaan ja jääkaappiin.

Vierailija
4/10 |
19.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä kannattaa paloitella vasta huomenna.

Vierailija
5/10 |
19.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä Kari Aihinenkin sanoo...

Vierailija
6/10 |
19.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen useinkin valmiiksi jääkaappiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
19.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai voit.

ps. pakastealtaasta löytyy myös valmiita peruna+keittojuurekset- sekoituksia, kiirepäivän pelastus

Vierailija
8/10 |
19.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sellainen valmis peruna-keittojuures on mielestäni aika mitäänsanomaton. Tulee ruokaisampi kun itse kuorii ja paloittelee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
19.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sellainen valmis peruna-keittojuures on mielestäni aika mitäänsanomaton. Tulee ruokaisampi kun itse kuorii ja paloittelee.

En kyllä ymmärrä että miten se ite paloittelu vaikuttaa ruokaisuuteen...

Vierailija
10/10 |
19.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka kuorii ja paloittelee itse!